Bed & Breakfast Limburg | 3 x ‘B&B Vol liefde’ in Brunssum

Logeren in een Bed & breakfast in Limburg is dé manier om kennis te maken met de regio en de mensen. In het populaire tv programma B&B Vol Liefde smul je niet alleen van de zoektocht naar de liefde, maar zie je vooral ook de liefde die een B&B-eigenaar heeft voor haar gasten. Dát is in Brunssum niet anders. We maakten een tripje langs 3 B&B’s op zoek naar deze liefde.

Bed & breakfast Limburg  > 3 x Bijzondere Brunssumse B&B’s (vol liefde)

Een bed & breakfast in Limburg staat garant voor zéker 2 g’s: gezelligheid en gastvrijheid. En er is voor ieder wat wils, dus er zit er altijd wel eentje tussen die past bij jouw voorkeuren. Zo ook in Brunssum. De plek bij uitstek om je onder te dompelen in de bourgondische levensstijl, maar ook om te genieten in de uitgestrekte natuur. En na zo’n dagje wil je gewoon een heerlijk bedje, toch? Dan hebben we goed nieuws: deze 3 bijzondere Brunssumse B&B’s tikken alle boxen aan.

1.    Mijn-Werkje 

Met haar ideale ligging tussen het gezellige centrum en prachtig natuurgebied de Brunssumerheide is Mijn-Werkje jouw perfecte uitvalsbasis voor een goede portie Limburg. De naam verklapt de bijzondere band met Brunssum, want daar ligt een rijk Mijnverleden. Maar het zegt ook iets over het werk dat de eigenaren er zelf instopten om deze plek tot een paleisje om te toveren. Laat jij je graag hier betoveren? 

Pssst… een nachtje weg betekent natuurlijk ook proeven van de lokale keuken. Met maar liefst 50 eetgelegenheden is Brunssum de lekkerbek-plek bij uitstek!

2.   Brunssumse Studio met eigen entree en terras

In deze studio hoef je de gordijnen maar te openen en je waant je meteen in het Limburgse land. Met uitzicht op de uitgestrekte weilanden is aan alles gedacht om jouw verblijf zo comfortabel mogelijk te maken. Er is zelfs een sauna en zwembad. En op aanvraag zijn er ook retraites te boeken. Spiek hier door de foto’s en reserveer je plekje. 

Pssst… wanneer je dat nachtje Brunssum hebt geboekt, dan wil je deze 3 bijzondere plekken zeker toevoegen aan je to-see-lijstje. 

3.   ‘t Durpshuuske

Op slechts 2,5 km van Brunssum af, vind je dé combi van schoonheid en rust ineen. Hallo, ’t Durpshuuske. Ideaal voor wie luxe, rust en comfort zoekt met veel privacy! ‘t Durpshuuske heeft 3 knusse tweepersoons vakantiehuisjes. Elk huisje heeft een eigen keuken en een gezellig terras met uitzicht op de tuin. En wist je dat er in de buurt ook nog eens prachtige wandelingen te maken zijn? Kom langs en geniet van jouw perfecte Limburgse uitje!

Pssstt… is wandelen waar jouw hartje sneller van klopt? Tijdens deze 6 wandelingen door Limburg spot je niet alleen mooie natuur... Vergeet je camera niet!

Je merkt het al: wij hebben één-en-al liefde voor een Bed & Breakfast in Limburg en vonden in Brunssum de liefde van de B&B eigenaren voor de regio, de gasten en die kenmerkende gezelligheid. Laat je ons (via Facebook of Instagram) weten in welke Brunssumse B&B jij neerploft? En als je nog meer tips hebt, laat die dan vooral ook horen. We voegen ze graag toe!

Bed-&-breakfast-shutterstock_310567400_WEB