Luid de feestdagen in tijdens de tweede editie van Ons Brunssum Borrelt – de X-mas edition!

Nog even en dan staan de feestdagen voor de deur! En hoe doe je dit beter dan met een knallende borrel, in ons geliefde Brunssum?! Ben jij klaar voor een avondje verbinden op één van de meest unieke plekken van Zuid-Limburg? Let’s go!

Ons Brunssum Borrelt is een initiatief bedacht door een groep enthousiaste Brunssumse meiden. Zij vinden het belangrijk dat er in Brunssum meer spontaniteit, levendigheid en saamhorigheid gecreëerd wordt. En geef ze eens ongelijk, want Brunssum maken we samen. En daarnaast, een gezellige samenkomst met een hapje, drankje en heerlijke DJ sound, wie zegt daar als rasechte Brunssumer nu nee tegen?!   

Ons Brunssum Borrelt zal plaatsvinden op vrijdag 16 december op het Lindeplein van 17:00 tot 24:00 uur. 

Waarom wil jij bij #BRUBO aanwezig zijn?

Er is aan alles gedacht! Stel je voor: de ultieme kerstsfeer door witte en gouden lampionnen aan het plafond. Muziek uit de boxen van DJ Onno, een #BRUBO wintercocktail in je hand en een lekker hapje om de avond met een goede bodem te beginnen. Wie weet duik je onze sprankelende photobooth in om jouw avond samen met vrienden en vriendinnen vast te leggen. Dit alles grotendeels aangeleverd door mede Brunssummers of mensen met Brunssumse roots, want dat Brunssummers goed zijn met eten en drinken dat wisten we al langer. 
De unieke locatie van het Lindeplein in Christmas Village sferen maakt het helemaal af. De gezellige tent, aangekleed met alles wat blinkt, én ook nog eens van praktische zaken voorzien zoals een garderobe voorzien bezorgt jou een zorgeloze avond. Maak blijvende herinneringen door bijvoorbeeld plaats te nemen in de photobooth of bij de levensgrote lichtletters #BRUBO en je avond is compleet. Zie jij het al voor je? Wij wel!

Als je aankomt is er wederom een heerlijk welkomstdrankje! Yes Yes Yes!

Wist je dat er ook een Facebook event is, waar je kunt laten weten of je komt? Klik hier om te laten weten of je komt en deel het met vrienden!

Gratis toegang

Brunssum Borrelt is gratis toegankelijk voor iedereen vanaf 18 jaar. Houd er rekening mee dat er een beperkt aantal plaatsen beschikbaar is. We adviseren je daarom vroeg te komen. De deuren gaan open vanaf 17:00. 

Poster

Algemene info

Evenement: Brunssum Borrelt X-mas edition
Datum: Vrijdag 16 december 2022
Locatie: Lindeplein Brunssum
Dresscode: Mooiste glitter-outfit of foutste kersttrui
Tijd: 17:00 uur tot 24:00 uur
Minimumleeftijd: 18+
Consumptieprijs: €2,75 per munt
Betaalwijze: Pin & Cash

Volg ons op Instagram en Facebook!

Zien we je 16 december? 

Greeetz,
Team #BRUBO