Ijssalon Brunssum? Deze 3 zaken boordevol ijssmaken laten je watertanden!

Hallo, zomer. Hi, ijsjes. Hallo, ijssalon Brunssum! Zoek jij zo’n frisse smaakmaker, dan zet gauw koers richting Brunssum. Want hier vind je verschillende ijssalons. Stuk voor stuk met een aanbod waar menig ijsliefhebber bij weg smelt. We zetten ze voor je op een rijtje (en proefden alvast voor). Yummie! Klaar om te watertanden?

3 ijssalons in Brunssum waar je van gaat watertanden

 Als het warm weer is, kun je ons niet gelukkiger maken dan met een heerlijk ijsje. Het is dé perfecte snack in de lente en zomer, als break van het shoppen.. na een fijne wandeling.. of zittend op een bankje op het mooie Lindeplein.  Speciaal voor jou hebben wij een lijstje samengesteld met ijssalons in Brunssum waar je terecht kunt voor een heerlijk ijsje.

Wij zijn vast niet de enige die gek zijn op een lekker ijsje?! 

 

Psst, wist je dat Brunssum niet alleen bekend staat om zijn heerlijke ijssalons, maar ook om zijn prachtige campings? Combineer een dagje smullen van ambachtelijk ijs met een ontspannen verblijf te midden van de natuurlijke schoonheid van Brunssum. Ontdek de perfecte mix van lekkernijen en avontuur!

#1 ijssalon Oberije 

Oberije, wie kent de welbekende ijssalon in Brunssum en omstreken niet?! Het is dé ijssalon van Brunssum met uitzicht op het mooie Lindeplein en Vijverpark. Hier werken ze met dagverse producten en vind je bekende smaken in de vitrine als aardbei, vanille, chocolade en hazelnoot… je kunt hier ook kiezen voor een heerlijk spaghetti ijs met vanille-ijs, aardbeiensaus, witte chocolade vlokken en slagroom mmm! 

Bij Oberije wordt alles met passie en heel veel liefde bereid! 

Geniet op het terras van een lekker handijsje of van één van de vele ijscoupes. Je kunt hier ook kiezen voor een heerlijke koffie. Klinkt als dé perfecte zomer avond toch?! All you need is ice cream!

Oberije 1  

Foto: Tourist.Brunssum

 

#2 De ijshut in het Schutterspark

De tweede ijssalon in Brunssum is ideaal voor een dagje met kids. Want dan heb jij (en ja, de kinderen ook 😉) dat wel verdiend! Na een bezoekje aan de kinderboerderij of het Blotevoetenpark kun je bij de ijshut (naast het schuttershüske) terecht voor een heerlijk ijsje.

Wanneer je bij de ijshut naar binnen loopt word je meteen vrolijk van de té leuke gele wandtegels en roze muren.. oooh we love it! 

Je kunt hier kiezen uit veel verschillende soorten smaken zoals: witte chocolade, aardbei en watermeloen maar ook uit veel spannende smaken waaronder cookie dough, suikerspin, bloedsinaasappel én salted caramel. Begin jij ook al te watertanden? Wij namelijk wel!

Op zoek naar ijs zónder toegevoegde suikers? Je kunt hier ook terecht voor Dialight ijs! Handig per portie verpakt, zonder toegevoegde suikers en laag in calorieën. Verkrijgbaar in de smaken vanille, chocolade, aardbei en mango. 

Naast schepijs kun je ook kiezen voor een lekkere ijskoffie en bubble wafels. Mmm! 

ijshut 1  ijshut 2

#3 Bakkerij Voncken

De derde op ons Brunssum lijstje, is een ijssalon en bakker in één. Dat Bakkerij Voncken de ideale plek is om te genieten van een lekker ontbijtje dat wisten we al! Voor een vers belegd broodje en een lekkere koffie to go ben je hier aan het goede adres.

Maar wist jij ook dat je hier terecht kunt voor heerlijk schepijs? Een hoorntje met dark chocolate en hazelnoot: dé perfecte snack na het boutique shoppen in het centrum!
Je kunt hier ook genieten van een ijskoffie mokka of chocolade of een lekkere milkshake. 

Voncken 1   Voncken 2

 

Kortom: Brunssum is the place to be voor een lekker ijsje!