Outdoor Beach Party Brunssum 2024: ben jij er ook bij?

Hey party animal! Heb jij al plannen voor zaterdag 1 juni? Nee? Perfect! We hebben de ultieme beach party voor jou in petto, gewoon hier in Brunssum. Of je nu een doorgewinterde danser bent of gewoon wilt relaxen en genieten van de muziek: er is voor iedereen iets te beleven.

Bereid je voor om je schoenen uit te schoppen, je voeten in het zand te begraven en te genieten van een onvergetelijke dag vol zomerse vibes en tropische sferen.

Line-up

Klaar voor een flinke dosis nostalgie? De line-up bestaat namelijk uit niemand minder dan de Vengaboys. Maar dat is nog niet alles! Ook de Gebroeders Ko laat je helemaal losgaan met hun onweerstaanbare hits.

We like to party
We like, we like to party
....

Alsof dat nog niet genoeg is, zal ook Jeffrey Heesen voor je klaarstaan. En laten we de geweldige DJ's niet vergeten! DJ Onno, Jeroen en Ignace draaien de leukste zomer hits, waar je simpelweg niet stil bij kunt blijven staan. Geniet van exotische beats en laat je beste moves zien.

Ultieme summer vibes

Het zand tussen je tenen voelen terwijl je danst en genieten van de verfrissende cocktails die worden geserveerd, is precies wat je nodig hebt om die ultieme summer vibes te ervaren. Dus zet zaterdag 1 juni dikgedrukt in je agenda! Verzamel je vrienden, trek je favoriete zomeroutfit aan en maak je klaar voor een dag vol dansjes en drankjes.

We zien je daar, met een stralende glimlach en vol zomerse energie. Tot snel op de Brunssumse Beach Party!

Via deze link surf je direct naar de ticketshop.


Volg Facebook & Instagram voor de laatste updates.

 

Beach-party-met-artiesten-recente-versie