Ontmoet Kyra van der Lenden, de nieuwe bedrijfsleider van Blokker in de Parel!

Kyra Van der Lenden, 27 jaar oud, heeft een bijzondere reis doorgemaakt bij Blokker. Haar avontuur begon op vijftienjarige leeftijd, toen ze haar eerste bijbaantje bij Blokker kreeg. Het was een positieve verandering, waarbij ze klantgericht werken combineerde met taakgericht bezig zijn. Een aantal jaar later besloot Kyra een BBL-detailhandelopleiding te volgen zodat ze uiteindelijk in een winkel filiaalmanager kan worden.

Artikel Blokker_-2Artikel Blokker_-5

Voor Kyra stond de praktijk altijd voorop, en ze doorliep anderhalf jaar lang de studie. Hierna werkte ze nog op verschillende plekken in de detailhandel/retail. Totdat in mei vorig jaar de vacature voor bedrijfsleider in opleiding bij Blokker Kerkrade voorbijkwam. Ze besloot het erop te wagen, en toen bleek het gezegde 'drie keer is scheepsrecht' waar te zijn. Na twee keer bij Blokker te gaan werken, en weer weg te gaan, kwam ze voor de derde keer bij Blokker terecht. Ondanks de zenuwen wist Kyra binnen een week haar waarde te bewijzen en voelde ze zich meteen weer thuis bij Blokker.

In september nam ze de stap om volledig voor Blokker te gaan, nadat de franchise-eigenaar in Brunssum met pensioen ging. Kyra, die in Brunssum woont, maakte de overgang van Kerkrade naar Brunssum toen haar baas, de rayonmanager, haar de kans gaf om het filiaal in Brunssum over te nemen van de vorige franchise eigenaar. Nu, als leidinggevende, heeft Kyra een team van drie vaste dames en drie weekendhulpen onder haar hoede. Het creëren van een hecht team en het team te blijven enthousiasmeren geeft Kyra een fijn gevoel, en daar is ze dan ook erg trots op!

Artikel Blokker_-4

Met haar jeugdige energie en respectvolle benadering weet Kyra een prettige werksfeer te behouden. Ze benadrukt het belang van respect, ongeacht leeftijd, en moedigt iedereen aan om verantwoordelijkheid te nemen. Kyra staat zelf ook op de vloer want ze is niet het type bedrijfsleider dat zich verschuilt in een kantoor. “En ook ik maak fouten!” zegt Kyra.  Brunssum voelt voor haar als een prettige plek en ze wil (en hoopt) dat Blokker voor werknemers en klanten een plek kan zijn waar iedereen zich thuis voelt!

Foto's door: Bernice Israel