SMK Parkstad: ontdek de dans- en muziekschool in Brunssum

SMK Parkstad, dé dans- en muziekschool in Brunssum (en omstreken) waar muziek en dans tot leven komt! Of je nu een beginnend of ervaren muzikant of danser bent, SMK Parkstad biedt een ruime keuze aan lessen en cursussen voor alle leeftijden en niveaus. In dit artikel geven we je 4 redenen waarom je SMK’s dans- en muziekschool Brunssum moet ontdekken én waarom het de perfecte plek is om je muzikale of dansende reis te beginnen (of voort te zetten).

1. Muziek & dans geven plezier!

Reden 1, natuurlijk: muziek en dans geven vreugde en plezier, zijn universeel, worden begrepen in iedere taal en verbinden ons allemaal. Van muziek maken, of op andere wijze met muziek actief bezig zijn, is wetenschappelijk bewezen dat er sprake is van aantoonbare positieve effecten op de hersenen en op de ontwikkeling ervan. Muziek en dans dagen mensen uit om te presteren, amuseren, genieten, actief (samen) bezig zijn. Wist je dat SMK Parkstad voorspeelavonden of grote concerten organiseert zoals het Vijverparkconcert in Brunssum? Dit zijn momenten waarop de cursisten van popbands, seniorenorkest, klassieke dans- of saxofoonensembles hun kunsten aan het publiek laten zien!

Pssst... wist je dat er in Brunssum op wereldniveau gedanst wordt? En dat alles bij jou om de hoek! 

2. Diverse muziek en dans cursussen in Brunssum

SMK Parkstad bestaat uit een dans- en muziekschool en heeft een ontzettend breed scala aan mogelijkheden om je talenten te ontwikkelen. Zo bestaat SMK in Brunssum uit een dans- en muziekschool. De muziekschool Brunssum heeft een heel divers aanbod. Zo kun je leren songwriten, heerlijk zingen. Je kunt leren dirigeren of leren een instrument te bespelen zoals saxofoon, klarinet of gitaar. En je kunt samen muziek maken in een ensemble of popband. De dansschool Brunssum biedt ook verschillende opties: kinderballet voor kinderen van 4 tot 8 jaar, bewegen op muziek zoals pilates of bodytraining en klassieke dans zoals klassiek ballet of spitzen. Geweldige kansen dus om je muziek of danstalent te ontdekken!

3. Professionele en gepassioneerde docenten

Bij de dans- en muziekschool in Brunssum geloven ze dat een goede docent écht het verschil maakt! Daarom hebben ze een team van getalenteerde en ervaren docenten samengesteld die met alle plezier hun kennis en liefde voor dans en muziek delen. Benieuwd wie dat zijn? Ontdek het team via: www.smkparkstad.nl/informatie/team/ 

ZMKconcert-PascalMoors.JPEG-35

4. Gratis proefles

Twijfel je of een instrument of danscursus wel bij je past? Of wil je ontdekken of je ergens een talent voor hebt dat je niet eerder wist? Via SMKparkstad.nl kun je vrijblijvend een gratis proefles aanvragen voor een cursus in de dans- en muziekschool in Brunssum. Je kunt bij SMK Parkstad een proefles volgen voor maximaal drie instrumenten of cursussen en per instrument/cursus mag je één gratis proefles volgen. Zo kom je erachter waar jij het meeste plezier uit haalt!

Wist je dat 13 gezelschappen in Brunssum het ‘Brunssum Crescendo Muziekakkoord’ hebben ondertekend? Weten wat dit inhoudt? Lees dan het artikel: Brunssum Crescendo muziekakkoord

 

ZMKconcert-PascalMoors.JPEG-52

Dusss…
Of je nu droomt van het bespelen van een instrument of het betoveren van het publiek met je dansmoves, SMK Parkstad biedt in Brunssum een perfecte plek om je creatieve reis te beginnen. Of je nu kiest voor de dans- of muziekschool; met professionele docenten, een fijne omgeving en diverse mogelijkheden aan cursussen, is dit jouw kans om je vaardigheden te ontwikkelen en je passie te volgen!