Zwembaden Brunssum op een rij! Waanzinnige waterpret is dichtbij

De zwembaden in Brunssum vind je hier op een rij. Dus opgelet: waanzinnige waterpret is dichtbij. Of het nu lekker weer is of niet, een plonsje maken kan in Brunssum het hele jaar door.

Zwembaden Brunssum polonaise

Het wemelt niet van de zwembaden in Brunssum, dus een lange polonaise wordt het niet. Maar voor zowel binnen als buiten waterpret, kun je in Brunssum terecht. En dat zijn toch eigenlijk ook de 2 enige smaken die je nodig hebt, toch? 
 

Binnenzwembad De Bronspot

Een begrip in Brunssum: de Bronspot. Een heerlijk binnenzwembad voor jong en oud. Of je nu op zoek bent naar een dagje recreatie, zwemlessen of een sportieve uitdaging: het is er allemaal. En speciaal voor de kleine vrienden: een stortbaan van maar liefst 9 meter. Hoe leuk is dat?! Neem een kijkje op de website van de Bronspot voor het brede aanbod van aquacycling, baby- en peuterzwemmen tot watergymnastiek en alles er tussenin. 

Wist je dat sporten in het water minder belastend is voor je spieren en gewrichten? Zo heb je niet alleen minder kans op blessures maar blijf je ook lekker veel in beweging.

Buiten zwemmen in Natuurbad de Zeekoelen

De naam zegt het al: het is in de natuur en het is cool 😉 Wat wil je nog meer? Heerlijk natuurwater en meestal is het er vrij rustig, dus geen wedstrijdje handdoeken-leggen. Heb je honger gekregen van al dat gespetter? Dan hoef je niet ver, maar plof je bijvoorbeeld lekker neer bij de naastgelegen brasserie van Vakantiepark Brunssumerheide.  

Psst… ben je met het gezin op vakantie in Brunssum en zoek je naast waterpret nog meer activiteiten om jezelf en de kids bezig te houden? Geen nood! OnsBrunssum barst van de tips. Kijk bijvoorbeeld eens naar deze kidsproof-uitjes. Ook voor de lekkerste lunchplekken of smakelijke diner-hotspots tippen we je graag. 


Laat je ons (via Facebook of Instagram) weten wat jij neer plonst? Nóg leuker als je dan ook jouw kiekje deelt met #onsbrunssum of @onsbrunssum, dan genieten we lekker mee.