Fotowedstrijd: Prijkt jouw typisch Brunssumse kiek straks op een ansichtkaart?

Vliegensvlugge hobby fotografen en enthousiaste Brunssumers opgelet! Zet jij jouw favoriete Brunssumse plek eens mooi op de foto! Of duik in je archief voor een foto dat een typisch Brunssums moment verbeeld. Want ons fotogenieke Brunssum heeft dit soort plekken en momenten genoeg! En dat mag absoluut gezien worden, zowel binnen als buiten Brunssum.

Update: Alle inzendingen zijn ondertussen ontvangen. De jury is op dit moment druk bezig om de 5 mooiste foto's te selecteren. Houd onsbrunssum in de gaten om te zien welke het geworden zijn en welke foto's uiteindelijk het setje ansichtkaarten vormen.

Fotowedstrijd? Wat houdt dat in?

Mooie foto’s van Brunssum maken is één. Maar wat gaan we er vervolgens mee doen?
Je kunt je foto insturen! En wie weet prijkt jouw foto straks op een ansichtkaart, want de mooiste 5 ingezonden foto’s zullen we bundelen tot een setje kaarten. Dit setje vind je later terug op verschillende plekken in Brunssum, waar je ze gratis mee kunt nemen. Zo kun je straks een geliefde een kaartje sturen, maar ze zijn ook mooi voor op het prikbord of in een lijstje! 

Hoe doe je mee?

De fotowedstrijd is voorbij. Je kunt helaas niet meer meedoen.

Tot wanneer kan ik meedoen?

Je kunt je foto’s insturen van 1 september tot 1 oktober 2020. Vervolgens zal een jury van enthousiaste Brunssumers bepalen wie de 5 leukste foto’s hebben ingestuurd.

Hoe wordt de winnaar bepaald?

De winnende foto’s worden geselecteerd door een jury van enthousiaste Brunssumers.
Elk jurylid krijgt 10 ‘punten’ te vergeven. Deze mogen naar eigen inzicht worden ingezet. Bijvoorbeeld 10 foto’s met 1 stem, maar ook alle 10 op 1 foto. De 5 foto’s met de meeste stemmen winnen en zullen gedrukt worden op de ansichtkaarten die later gratis zijn af te halen op verschillende plekken in Brunssum.

Ook zal erop worden toegezien dat alle foto’s die meedoen ook voldoen aan de gestelde spelregels. 

Lees hier nog even de spelregels

Spelregels in een notendop:

Richtlijnen voor de foto:

  • De foto mag in geen enkel opzicht aanstootgevend zijn.
  • Er mogen geen mensen op de foto staan die hiervoor geen toestemming hebben gegeven.
  • Er mogen geen kinderen op de foto staan

Hoe wordt er een winnaar gekozen?

  • De beoordeling van de ingestuurde foto’s zal gedaan worden door een jury van enthousiaste Brunssumers.
  • Ieder Jurylid krijg 10 gelijkwaardige stemmen en mag deze verdelen onder de deelnemende foto’s. De 5 foto’s met de meeste stemmen winnen en worden afgedrukt op een ansichtkaart.
  • Projectleider Citybranding en Redacteur Social Media zullen toezien op een onpartijdig proces mbt het uitbrengen van de stemmen.

Toestemming

  • Op het moment dat er personen herkenbaar in beeld staan, moeten die personen toestemming hebben gegeven dat zij hierop zijn afgebeeld.
  • Op het moment dat je je foto instuurt, geef je de Gemeente Brunssum toestemming om jouw foto te gebruiken voor een ansichtkaart.
  • Op de ansichtkaarten wordt de maker van de foto vermeld

Klik hier om de volledige spelvoorwaarden in te zien.