8 x sportscholen in Brunssum voor een fit & healthy lifestyle

Waarom zou je wachten tot de zomer om te werken aan een gezondere versie van jezelf? In Brunssum zijn er genoeg leuke sportscholen waar je heerlijk kunt trainen. Samen of alleen. Hieronder vind je ze alle 8 op een rij.

Stofberg Vandaag - personal trainer 

“Wacht niet tot morgen, start Vandaag,” dat is het motto van Stofberg Vandaag. Deze sportschool in Brunssum biedt diverse maatwerk trajecten om jou te helpen je fitnessdoelen te bereiken. Daarnaast hebben ze eigen in-house fysio. Persoonlijke aandacht staat hierbij voorop.

Je kunt er terecht voor personal training, hormoonresetprogramma's, zwangerschaps- en postnatale begeleiding, lifestyle coaching of kracht- en sporttraining. Echt een heleboel dus!

Website: https://stofbergvandaag.nl/

Locatie: Dorpstraat 119 Brunssum

BijHoen Fitness & Wellness Brunssum 

BijHoen Fitness & Wellness Brunssum is dé place to be voor de gouden combinatie van fitness en wellness. Hier draait alles om sporten én ontspannen. En laten we eerlijk zijn, wie wil dat nou niet?

Van professionele training en coaching tot lekker zwemmen en relaxen: BijHoen heeft voor iedereen iets te bieden. Het gaat niet alleen om het trainen van je lichaam, maar ook om het verwennen van je geest en ziel. Feel good, train hard, en geniet van het beste van beide werelden! Klinkt fantastisch, toch?

Website: https://bijhoen.nl/

Locatie: Uranusstraat 17 Brunssum

FeMiFit 

Bij FeMiFit staat 'samen fit worden' centraal! Bij dit knusse fitnesscentrum, in het hart van Brunssum, is sporten een feestje. Het aanbod aan groepslessen is zeer gevarieerd, van low tot high impact trainingen. Daarnaast geniet je van een onweerstaanbaar gezellige ambiance.

Maar FeMiFit is zoveel meer dan alleen dumbbells en loopbanden. Hier vind je niet alleen je favoriete workout, maar ook nieuwe vrienden die samen met jou hun fitnessdoelen najagen. Als je op zoek bent naar een sportieve gemeenschap om je bij aan te sluiten, dan is FeMiFit dé gym voor jou.

Website: https://www.femifit.nl/

Locatie: Akerstraat 7C Brunssum

Sportschool Luc Smeets 

Bij Sportschool Luc Smeets gaat het er fanatiek aan toe! Hier wordt geknald met hardcore fitness, groepslessen, circuittraining, sports in the mix en HIIT-training. En voor wie een beetje extra hulp nodig heeft, is er ook persoonlijke training.

Dat je in deze gym geen nummertje bent, is goed te merken. Je kunt namelijk altijd rekenen op persoonlijke begeleiding. Bovendien voelt het alsof je traint met vrienden. Even bijkomen na een zware workout? Dat kan met een drankje aan de bar. Ga gezellig langs!

Website: https://www.sportschool-lucsmeets.nl/

Locatie: Maastrichterstraat 28 Brunssum

CrossFit Posterus 

Als je al (redelijk) fit bent en klaar bent om nóg fitter te worden, dan is CrossFit misschien wel de sport voor jou. CrossFit Posterus biedt een ander concept dan de reguliere sportscholen in Brunssum. Hier willen ze CrossFit op een verantwoorde manier toegankelijk maken voor iedereen, ongeacht je leeftijd.

In plaats van traditionele fitnessapparatuur, maakt CrossFit gebruik van losse gewichten om je lichaam uit te dagen. Samen met medecrossfitters werk je aan je doelen in een box van maar liefst 600+ m² groot. Er zijn talloze gecoachte lessen en vrije trainingsuren om uit te kiezen, evenals diverse gespecialiseerde trainingen om je skills te verbeteren.

Website: https://crossfitposterus.nl/cross/

Locatie: Komeetstraat 29 Brunssum

Haefland Sport Brunssum 

Haefland Sport is jouw oldschool gym waar fitness ‘een way of life’ is. Hier draait alles om sporten, niet om “gezien” worden. Als nieuw lid krijg je een gratis trainingsschema en persoonlijke begeleiding. Geen extra kosten, dat is pas klantvriendelijk!

Al sinds 2005 is Haefland Sport een vertrouwde sportschool in Brunssum. De sfeer is lekker ongedwongen en het personeel staat altijd voor je klaar. Bovendien heeft de locatie op Haefland alles wat je nodig hebt. Of je nu solo traint of competitie zoekt in een kleine groep. En dat 7 dagen per week.

Facebook: https://www.facebook.com/Haeflandsport

Locatie: Haefland 8b Brunssum

Anytime Fitness Brunssum 

Als je op zoek bent naar flexibiliteit in je fitnessroutine, dan is Anytime Fitness Brunssum misschien wel de ideale plek voor jou. Deze sportschool is 24/7 geopend. Je kunt dus trainen wanneer het jou het beste uitkomt, zelfs in de nacht.

Met een breed scala aan moderne apparatuur en faciliteiten kun je hier zelfstandig trainen en je eigen trainingsprogramma samenstellen. De locatie in de Kerkstraat is gemakkelijk bereikbaar en biedt alles wat je nodig hebt voor een effectieve workout.

Website: https://www.anytimefitness.nl/gyms/nl-1053/brunssum-limburg-6441-be/

Locatie: Kerkstraat 42a Brunssum

Basic-Fit Brunssum Haefland 

Ben je als inwoner van Brunssum op zoek naar een leuke sportschool in de buurt? Bij Basic-Fit Brunssum Haefland sporten mensen van alle leeftijden en fitnessniveaus. De club is 24/7 open, dus jij bepaalt wanneer het tijd is om te trainen.

Het dagelijkse leven kan soms hectisch zijn, maar bij Basic-Fit krijg je de vrijheid. Of je nu vroeg in de ochtend of midden in de nacht wilt knallen, het kan allemaal. En met 7 trainingszones en diverse groepslessen heb je alle tools om je fitnessdoelen te bereiken. Basic-Fit: Go For It!

Website: https://www.basic-fit.com/nl-nl/clubs/basic-fit-brunssum-haefland-24-7-3938e171b7444babb087b9da445c0cd1.html?utm_medium=yext&utm_source=gmb

Locatie: Haefland 2 Brunssum

 

Whoop, whoop... Dit waren alle sportscholen in Brunssum op een rij! Of je nu op zoek bent naar persoonlijke begeleiding, groepslessen of nieuwe fitness challenge. Er is zeker een sportschool die bij je past. En vergeet niet: no pain, no gain! 

 

Ben of ken jij een sportschool die we vergeten zijn? Aarzel niet om contact op te nemen!