Colofon & OverOnsBrunssum

OnsBrunssum is een initiatief van Gemeente Brunssum

Strategie en concept: Gemeente Brunssum

Ontwerp en realisatie: Roxit

Huisstijl ontwikkeling: HEIM

Privacy

Lees in onze privacyverklaring hoe we omgaan met persoonsgegevens.

Vragen en opmerkingen

Mail naar onsbrunssum@brunssum.nl

Blijf op de hoogte

Facebook

Instagram

Over OnsBrunssum

Het Idee achter het platform

Brunssum is een bijzondere stad met een rijk verleden. Met OnsBrunssum brengen we dit in beeld.

Ons doel

OnsBrunssum laat zien dat we trots zijn op Brunssum. En als jij ook trots bent op onze stad, deel dat dan met ons. Als wij laten zien wat Brunssum voor moois te bieden heeft, komen er vast herinneringen boven of worden mede-Brunssumers misschien wel verrast door hun eigen omgeving. Wie weet wil je door het lezen van de artikelen wel mee denken en doen. Of ga je zelf weer met andere ogen kijken naar Brunssum en ga je lekker op pad. 

Wij hopen dat onze website Brunssumers trots maakt op hun eigen stad én dat het mensen van buiten nieuwsgierig maakt naar ons mooie Brunssum.

Voor wie?

Het platform is er voor jou! De Brunssumer die trots is deze plek je thuis te noemen. Ben je van buiten Brunssum? Dan laten we jou op dit platform graag kennismaken met alles wat ons Brunssum te bieden heeft. 

Wat vind je op OnsBrunssum?

Ons Brunssum is de digitale basis voor informatie over (burger)initiatieven die in Brunssum plaats vinden. Ook vind je er portretten van lokale helden, verhalen achter bijzondere plekken, brengen we bijzonderheden in beeld, krijg je gevoel bij wonen in Brunssum en vind je uit wat nu echt typisch Brunssum is. Je kunt er je evenement aanmelden of een suggestie doen over iets typisch Brunssums wat echt niet op OnsBrunssum mag ontbreken. 

Delen is toegestaan

Alle content op OnsBrunssum mag, ook zonder schriftelijke toestemming, gedeeld worden met anderen. Vermeld hierbij wel de bron en gebruik het niet voor commerciële doeleinden.

Vind je dat er iets niet klopt of is er iets verouderd?

Vervelend als er iets niet klopt! Laat het onze redactie dan direct weten. We passen het graag voor je aan.

Ben je het ergens niet mee eens?

Laat het ons weten als je het niet eens bent met bepaalde berichten. Dan kijken we samen hoe en of we dit kunnen oplossen.