Winkelcentrum Brunssum Noord

Brunssum is natuurlijk volop bezig met Ons Nieuwe Centrum: de transformatie van ons centrumgebied, maar wist je dat Brunssum nog veel meer te bieden heeft aan winkels? Wat dacht je van Winkelcentrum Brunssum Noord! Met twee grote supermarkten, een kwaliteitsbakker, hairstylist, snackbar, pizzeria en broodjeszaak vind je alles wat je nodig hebt onder één dak.

Hoe kom ik er?

Winkelcentrum Brunssum Noord ligt aan de Kennedylaan, met de bushalte Kennedylaan/Europalaan op een steenworp afstand. Gratis parkeren – dit is overigens een fijn pluspunt dat geldt in Brunssum! – kan aan beide kanten. Het winkelcentrum ligt midden in een drukke en populaire 
woonbuurt, dus ideaal voor de bewoners. 

Wat vind ik er?

Voor je dagelijkse boodschappen kun je terecht bij twee grote supermarkten, namelijk de Albert Heijn en Aldi. Beide supermarkten zijn zeven dagen per week geopend. 

Verder heeft Echte Bakker Hagedoren een filiaal in het winkelcentrum. Hagedoren staat bekend om heerlijk brood en een groot assortiment verfijnd gebak waarmee de familie Hagedoren al veel prijzen heeft gewonnen. Een echte aanrader dus!

Bij Hair Fashion Gigi – de lokale kapper voor hem & haar – kun je terecht voor persoonlijk advies of een leuke nieuwe coupe. Bij Hair Fashion Gigi staat stijl en persoonlijke service centraal.

Lekkere trek of geen zin om te koken?

Dan zit je in Brunssum Noord helemaal goed! In het winkelcentrum zijn maar liefst drie eetgelegenheden gevestigd met ‘voor elk wat wils’. 

Overdag kun je terecht bij Bufkes, de bekende ambachtelijke broodjeszaak van Limburg. Het is moeilijk kiezen uit het grote assortiment overheerlijke koude en warme broodjes – probeer de topper Wèrrem Sjink maar eens – met daarnaast diverse soepen en heerlijke salades. Smullen maar!

Later op de dag opent Friture du Nord haar deuren. Dit is de bekende snackbar voor een frietje mèt, een groot assortiment vers bereide schotels of een huisgemaakte gehaktbal. Je kunt plaatsnemen aan een gezellig tafeltje maar natuurlijk ook je bestelling afhalen. Wist je dat je hier ook terecht kunt voor lekker (soft)ijs en in de zomer buiten op het terras kunt genieten?

Heb je meer trek in een pizza, New York style of Italian style? Dan ben je bij New York Pizza aan het perfecte adres. Hier kun je behalve voor pizza’s ook terecht voor pasta’s, salades en burgers. Ter plekke eten, afhalen of bezorgen, het kan allemaal bij New York Pizza’s. Online bestellen en alles thuis bezorgd krijgen, hoe makkelijk wil je het hebben?

Openingstijden

Onderstaand alle openingstijden op een rijtje van Winkelcentrum Brunssum Noord:
Albert Heijn                            ma t/m za 08:00-22:00 – zo 08:00-20:00
Aldi                                        ma t/m za 08:00-20:00 – zo 09:00-18:00
Bufkes                                   ma t/m za 09:00-16:00 – zo gesloten
Echte Bakker Hagedoren     ma t/m vr 08:30-18:00 – za 08:00-17:00 – zo 09:00-16:00
Friture du Nord                     di t/m zo 16:00-21:30 – ma gesloten
Hair Fashion Gigi                 di t/m vr 08:30-17:30 – za 08:00-15:00 – zo/ma gesloten
New York Pizza                    ma t/m zo 16:00-22:30

Brunssum Noord