Ons Kermis Brunssum

Vrijdag 24 mei tot en met 28 mei staat de voorjaarskermis weer op het Koutenveld! De Kermis in Brunssum is een jaarlijks terugkerend evenement waar jong en oud en ieder gebrande pinda noten en suikerspinnen liefhebbers naar uitkijken. Het is een kleurrijk en levendig spektakel dat het Koutenveld verandert in een bruisende plek vol vreugde en gegil (als je bijvoorbeeld in de Booster zit).

De kermis vindt plaats op het Koutenveld en strekt zich uit over meerdere dagen waardoor er volop gelegenheid is om te genieten van alle attracties en activiteiten. De familie-achtbaan, break-dance, Living of Dinosaurs, nostalgische draaimolen, de spectaculaire 40 meter hoge booster en nog veel meer staan voor de bezoekers klaar! Én vooral voor ieder wat wils. Naast de attracties is de kermis ook de plek om je kermislekkernijen hart op te halen. Van suikerspinnen tot warme wafels en verse popcorn. Ruik je het al? Vergeet ook vooral niet om de typische kermisdelicatesse, zoals de oliebol of churro, te eten!

Naast de attracties en uiteraard het lekkere eten om je (suikerspin) vingers bij af te likken is er ook entertainment voor de kleine en grote bezoekers. 

Kom je ook naar de kermis?
Vrijdag 24 mei tot en met dinsdag 28 mei op het Koutenveld in Brunssum.

Openingstijden Kermis Brunssum

24 mei 16.00 uur  tot 24:00 uur 
25 mei 13:00 uur  tot 24:00 uur
26 mei 13:00 uur  tot 24:00 uur
27 mei 14:00 uur  tot 24:00 uur
28 mei 14:00 uur  tot 22:00 uur

 

Programma

Vrijdag 24 mei 

De Wethouder zal omstreeks 16.00 uur de kermis officieel openen, uitdelen van gratis kermis munten bij de botsauto’s.

Zaterdag 25 mei

Vanaf 15.00 uur zullen de dames van Party4Kidz aanwezig zijn om de aanwezige kinderen te voorzien van een knap geschminkt snoetje of een stoere glittertattoo!
Locatie: Kermisterras. 

Omstreeks 16.00 uur zullen Bing en Flop de kermis in Brunssum komen bezoeken. Ben jij groot fan en wil jij zeker weten met Bing en/of Flop op de foto, zorg dan dat jij erbij bent. Neem opa, oma, vader, moeder, broertje, zusje zeker mee!

Zondag 26 mei

Familiedag!
Stuur je mooiste/leukste/gekste kermis foto door naar de Facebookpagina van Kermis Brunssum en maak kans op een fantastisch kermispakket twv €100,- (vrijkaartjes/lekkers/pluche). De winnaar wordt bekend gemaakt via Facebook.

Maandag 27 mei

Prikkelarme kermis
Tussen 14.00 uur en 16.00 uur is de kermis prikkelarm. 
Aangepaste snelheid, muziek en lichten gedempt. Speciaal voor mensen die deze prikkels niet goed verdragen.

Desalles op Kermis Brunssum
Vanaf 18.30 uur vindt er een Kinderloterij met fantastische prijzen plaats.

Omstreeks 20.00 uur is er een Grote loterij met geweldige prijzen en een hoofdprijs t.w.v. €1000.

Dinsdag 28 mei

Gratis oliebol
Bij inlevering van het bonnetje uit de bonnenboekjes (uitgedeeld op basisscholen) ontvang je een gratis oliebol OF krentenbol.1 bon p.p. per keer

Kermis Brunssum op z’n kop!
19.00uur Danny Pouwels
20.00uur Boer Harm (Heng Heng Heng!)

Kijk op de Facebookpagina van Kermis Brunssum voor diverse deel en win acties en verdere informatie. Vergeet ook niet om jullie leukste kermisfoto op te sturen naar onze Facebookpagina!

Enthousiast geworden? Blok hier de data in je agenda!