Op zoek naar unieke trouwlocaties in Zuid Limburg? Brunssum zal je verrassen!

Ben je ten huwelijk gevraagd tijdens jullie zomervakantie? En zijn jullie nu op zoek naar dé mooiste en meest unieke trouwlocaties in Zuid-Limburg? Stop met zoeken! Je hebt het gevonden en je zult het bijna niet geloven: Brunssum kent een aantal briljante trouwlocaties waar je elkaar volmondig het ja-woord kan geven!

Je zult bij unieke trouwlocaties in Zuid-Limburg niet meteen denken aan een plekje in Brunssum. Toch heeft Brunssum een aantal fantastische locaties die de ceremonie van de mooiste dag van je leven nog specialer maken! Wij sommen deze prachtige trouwlocaties in Brunssum, Zuid-Limburg graag voor je op!

Het Clemensdomein

Het Clemensdomein (dat onlangs gerenoveerd is) is een landelijke trouwlocatie aan de rand van Brunssum, Zuid-Limburg. Op ‘t domein ligt het schitterende witte kerkje genaamd de Clemenskerk. Het kerkje is ‘n magische plek, van binnen en buiten. In de kerk pronken fabelachtige schilderingen op de muur, die verwijzen naar de historie van de omgeving. Je voelt je hierdoor direct op een betoverende plek. Het Clemensdomein is dus een exclusieve, historische trouwlocatie in Brunssum die altijd zal zorgen voor een onvergetelijke dag. 
Wauw en open mond momentjes zijn op deze trouwlocatie in Zuid-Limburg gegarandeerd!

 Trouwlocatie Zuid Limburg Alicia Post

Fotografie: Alicia Post

Het Openluchttheater

Verstopt tussen de wilgen en het water van het Vijverpark: het Openluchttheater in Brunssum. Door de natuur en de kleine vijver waan je je in een magische oase van groen en rust. Dé perfecte trouwlocatie in Zuid-Limburg om de huwelijksceremonie te laten plaatsvinden. Het Openluchttheater Brunssum is overdekt waardoor je je niet druk hoeft te maken over de weersomstandigheden en waardoor de ceremonie op elk moment kan plaatsvinden. Moeten we nog meer zeggen over deze ongewone trouwlocatie in Zuid-Limburg?

De raadzaal van het bestuurscentrum van Gemeente Brunssum

Aan het Vijverpark ligt het bestuurscentrum van de gemeente Brunssum. Hierin is de huidige raadzaal gevestigd: een moderne trouwlocatie met veel ruimte. De raadzaal is rolstoeltoegankelijk waardoor ook degene in rolstoel bij de ceremonie aanwezig kan zijn in tegenstelling tot het oude raadhuis. Een hedendaagse plek dus om - omringd door alle familie en vrienden - het huwelijk te laten plaatsvinden. 
Bijzonder!

Het oude Raadhuis in Brunssum

Het oude karakteristieke raadhuis in Brunssum ligt midden in het centrum en stamt uit 1919. De trappen van het raadhuis lenen zich perfect voor een bruidsfoto. De trouwzaal van het raadhuis is klassiek ingericht en daarom een sprookjesachtige plek om huwelijksgeloften uit te spreken! Een van de mooiste trouwlocaties in Zuid-Limburg. Al zeggen we het zelf…
Tranen van geluk zullen sowieso vloeien!

 

Trouwlocatie Zuid Limburg WeCapture 01 Trouwlocatie Zuid Limburg WeCapture 02

Fotografie: We Capture

Andere locaties in Zuid-Limburg?

Naast de vaste trouwlocaties kunnen jullie ook kiezen om een huwelijk of geregistreerd partnerschap te laten sluiten in een andere trouwlocatie in Brunssum. De gemeente moet de plek dan wel eerst als eenmalige of permanente (voor de duur van 1 jaar) trouwlocatie aanwijzen. Meer informatie hierover vind je op de website van de gemeente Brunssum.

Hét perfecte plaatje - ook van Brunssumse trouwfoto locaties zal je hart sneller gaan kloppen!

Een perfecte trouwlocatie is natuurlijk niet compleet zonder fantastische omgeving om dé trouwfoto’s in te maken. Het Clemensdomein, het Openluchttheater, en de raadzalen zijn niet alleen mooie trouwlocaties in Zuid-Limburg, maar ook locaties waar je gegarandeerd mooie foto’s kunt maken. Maarrrr, Brunssum kent nog meer locaties voor het perfecte plaatje. Wat dacht je van het Vijverpark? 24 uur geopend, dus foto’s kunnen gemaakt worden vroeg in de ochtend of tijdens de schemering in de avond. En dan niet te vergeten: de Brunssumerheide! Een populaire locatie voor fotografen om fotoshoots te houden. Deze trouwlocaties in Zuid-Limburg en fotoshoot locaties zijn op een handig te rijden (en zelfs lopen) aantal kilometers van elkaar: perfect dus!

Trouwlocatie Zuid Limburg Foto Wijnands

Fotografie: Foto Wijnands