Guus Reinartz presenteert bij HKV MijnBrunssum: ‘De Geul een grensoverschrijdende schoonheid!’

Voor het eerst zijn Martina en Guus Reinartz te gast bij Heemkundevereniging MijnBrunssum met een van hun prachtige presentaties. Zij nemen ons mee op een betoverende tocht langs de Geul, van de bron tot aan de monding, de meest eigenwijze rivier van Nederland.

Evenement is afgelopen.

Datum
woensdag 13 december, 2023 van 19:00 tot 21:00
Locatie
Prins Hendriklaan 382 in Brunssum

Haar stroomgebied heeft een heel eigen identiteit en mag met recht internationaal worden genoemd. De afwisseling in talen die je hoort als je haar meanders volgt, is door de vele dialecten bijna even talrijk als de variatie die zij aan landschappelijke elegantie biedt
Guus en Martina Reinartz hebben de sfeervolle Geul niet alleen gevolgd met het oog - en dat van de camera - maar vooral met hun hart!

Voor Martina en Guus Reinartz is fotografie de visuele uitdrukking van hun gevoelens. Met grote zintuiglijke ontvankelijkheid willen ze de indruk en sfeer van elk moment weergeven.
Ze hebben aandacht voor de werking van het zonlicht en de kleinste details. De natuur, de mens en de cultuur (en zeker in Limburg) zijn daarbij hun belangrijkste inspiratiebronnen.
Als ze ervaren dat het bekijken van hun beelden anderen plezier brengt en op momenten ook nog tot een stuk eigen creativiteit aanzet, is dat de bevestiging dat ze met hun activiteiten door moeten gaan. Activiteiten die ze fijn vinden en waarin ze steeds naar nieuwe uitdagingen zoeken.
Enkel deze enorme drijfveer en hun gevoel voor perfectionisme levert een hoogwaardige kwaliteit waarvan het een feest is om van te mogen genieten.

De presentatie vindt plaats op  13 december as.  in het heemkundegebouw, Prins Hendriklaan 382 in Brunssum. Aanvang 19:00 uur, zaal open 18:30 uur.
Aanmelden tot 10-12 via info@mijnbrunssum.nl. De kosten bedragen voor leden €2.50,  niet-leden € 5,00 p.p.