Even voorstellen: Sanne Jennes

Misschien heb je het al langs zien komen, van 1 september tot 1 oktober organiseren we een fotowedstrijd. Dit initiatief is bedacht door Brunssumers en bedoelt voor Brunssumers. Want Brunssum heeft veel prachtigs te bieden en daar mogen we trots op zijn! En het vooral ook delen!

Uit de vele inzendingen zal een 5 koppige jury de 5 mooiste, meest typische foto’s kiezen. Deze worden vervolgens omgezet in een setje ansichtkaarten die gratis verkrijgbaar zijn op verschillende plekken in Brunssum. Maar wie is die jury eigenlijk? Dit zijn ook échte Brunssumers, met liefde voor fotografie. Om je een idee te geven stellen ze zich graag aan je voor! Deze keer: 

Sanne Jennes – fotografe in Brunssum

Hallo Iedereen! Mijn naam is Sanne Jennes, ik ben 28 jaar oud en gek op mijn werk als fotograaf. Samen met mijn vriend en onze 2 honden woon ik al heel wat jaartjes in Brunssum. Op mijn 15e werd ik verliefd op de fotografie en deze liefde is vervolgens nooit meer weg gegaan. 
In het begin wist ik helemaal nog niet waar ik mee bezig was, maar genoot ik van het experimenteren met beeld. Toen het tijd was om een vervolgopleiding te kiezen wist ik dat fotografie meer dan een hobby voor mij was... Ik wilde van mijn passie mijn beroep maken. In de periode hierna volgden veel opdrachten voor klanten en behaalde ik ook mijn Bachelor Degree Fine Arts Photography aan de Luca School of arts. Ondertussen groeide mijn naam uit tot een goedlopend bedrijf en mag ik nu nog steeds elke dag mijn passie uitoefenen.  Mijn boodschap aan jullie: ik wil iedereen meegeven om vooral plezier te hebben in het fotograferen! Experimenteer met beeld en volg je intuïtie.

 

Sanne 1Sanne 2