Maak van je wandeling een kei leuk activiteit!

Wereldwijd kan je ze zien: Happy Stones. Een steen die door iemand mooi beschilderd is en vervolgens ergens wordt neergelegd om iemand blij te maken. Als je zo'n steen vindt mag je deze meenemen naar huis, of op een ander plekje neerleggen om iemand anders een geluksmomentje te bezorgen.

Dat is toch KeiLeuk

Happy Stones leven ook volop in het Schutterspark. Inmiddels zijn er al een paar honderd verstopt en zijn veel van deze stenen terug te vinden op de Facebook pagina van KeiLeuk Schutterspark. Chantal Leunissen, oprichter van de groep brengt het heel mooi: ‘Als het regent verf je de steen thuis, en als het mooi weer is ga je de steen brengen. Alleen of samen op het pad het maakt niet uit’.

KeiLeuk Schutterspark bestaat nu een paar maanden en wordt al zeer goed ontvangen door Brunssumers. Zo is er een samenwerkingsactie geweest bij het CMWW (Centrum voor Maatschappelijk Werk en Welzijnswerk) en ouderen initiatief Bloemenhart. Hierbij heeft Bloemenhart de stenen bezorgd gekregen in combinatie met stiften om ze te gaan beschilderen. Vervolgens was het aan de jongeren van het CMWW was het om ze zijn gaan verstoppen. Een leuke samenwerking tussen jong en oud.

2 1

Pssst... wist je dat er in Brunssum nog meer KeiLeuke activiteiten te doen zijn? Bekijk onze evenementenkalender!

Ga jij op pad?

Heeft dit verhaal wellicht je interesse geprikkeld en ga je zelf ook aan de slag met Happy Stones? Deel de vreugde via Facebook of Instagram en gebruik daarbij de hashtag #onsbrunssum. 

Daarbij is er ook op dit moment een OnsBrunssum Happy Stone te vinden in het Schutterspark. Ga op pad en mocht je hem vinden, dan zien wij dat natuurlijk graag!

Met dank aan: KeiLeuk Schutterspark