Gelukkig hebben we de beelden nog: dompel jezelf onder in 4 echte Brunssumse evenementen!

Door de Coronacrisis zitten we met z’n allen veel thuis. Een zomer zónder festivals en andere leuke dingen om naartoe te gaan, dat is best pittig. Maar, niet getreurd! Wij hebben gezorgd dat je tóch nog sfeer kunt proeven. Mijmer lekker met ons mee, want wij hebben 4 aftermovies voor je gemaakt van 4 typisch Brunssumse evenementen.

Sit back, relax and enjoy the ride,  er is vast wel wat voor je bij!

Rock on tijdens Rock op het gras in het Schutterpark


Houd jij wel van het stevige gesnerp van een gitaar? Kei harde bas en luidkeels gezang? Dan is Rock op het Gras echt wat voor jou! Het Schutterpark wordt omgedoopt als openlucht muziektempel, een waar Rock paradijs dus! De aftermovie zie je hier!

 

Eten, Drinken en Gezelligheid tijdens Preuvenemert!


Ben jij een echte liefhebber van eten, drinken en gezelligheid? Eens per jaar wordt er op de Oude Markt in Brunssum een waar foodfestival georganiseerd. Preuvenemert brengt smaken, culturen én Brunssumers samen.

 

Van Sambabal tot Beppie: Zomercarnaval in Broenssem!


Alaaf! Carnaval vieren bij lekkere zomerse temperaturen? Het kan in Brunssum. Op het Lindeplein zie je een keur aan top carnavalsartiesten (en carnavalisten uit Brunssum). Een enkeling zelfs verkleed! Als dat geen perfecte tussenstop is om de rit naar de volgende editie carnaval uit te zingen, weten wij het niet meer!

 

Party machen tijdens het Oktoberfest op het Koutenveld!

Jetzt geht löss! Een jaarlijks terugkomende traditie: het Oktoberfest in Brunssum. Je vindt er allerhande artiesten, dansende Brunssumers en het bier vloeit er naar goed gebruik rijkelijk! Check dit filmpje en je zit hélemaal in de sfeer!