Whoehoe! Maar liefst 3 'nieuwe buren' openen deuren in Brunssum Centrum

In het centrum van Brunssum zijn we onlangs gestart met de transitie naar 'Ons Nieuwe Centrum'. Een centrum voor ons allemaal! En wat is een centrum zonder mooie winkels, fijne diensten, plekken om vertier te zoeken en gewoon een 'friendly face' op zijn tijd? Daarom zijn wij hard op zoek naar nieuwe ondernemers, die in Ons Nieuwe Centrum de kansen volop benutten. We noemen deze ondernemers ook wel onze nieuwe buren. En de afgelopen maand opende maar liefst 3 winkels hun deuren. Nieuwsgierig? Lees dan mee!

Een fonkelnieuwe buur in Brunssum: Shine Boetiek

Brunssum heeft ‘n nieuwe buur! Op nummer 1a van de Schiffelerstraat zit sinds 1 oktober 'Shine Brunssum': een fantastisch nieuwe damesboetiek van eigenaresse Nicole Epskamp. En shine is niet gelogen, want niet alleen de kleding, schoenen, tassen, sieraden en woonaccessoires die te koop zijn shinen en laten je shinen, maar ook Nicole straalt! Ze is erg trots. Zoals Nicole zelf zegt: onlangs heb ik het geluk gehad om Shine te mogen openen. Ik wil graag een modieus, trendy maar vooral betaalbaar aanbod bieden aan de bewoners van Brunssum en omstreken. Ik hoop het winkelend publiek een kans te bieden iets leuks tegen te komen!

Shine Brunssum 03 Shine Brunssum 15 Shine Brunssum 28

Laat je nagels schitteren door deze nieuwe buur: MITA Nail Studio

Tijd om je nagels te verwennen? Dat kan vanaf nu op nummer 11 van de Schiffelerstraat in Brunssum. Minh Trang is 29 jaar, en sinds kort baas van haar eigen nagelstudio. Na jaren voor een salon te hebben gewerkt wilde ze graag haar eigen zaak openen; sinds november is dit werkelijkheid! Haar oom Minh Ngọc helpt haar bij de behandelingen zodat niemand zonder perfect mooie nagels de deur uit gaat. Je kunt bij MITA Nail Studio terecht voor acrylnagels, manicure en pedicure. Een luxe plek waar ze je handen en voeten zonder twijfel in de watten zullen leggen. De keuze om in Brunssum te ondernemen was gemakkelijk: Brunssum heeft een fijn centrum en parkeren is gratis. Ze zijn erg blij en enthousiast en dan hebben we het niet alleen over Minh Trang en Minh Ngọc, maar ook de klanten. We hebben zelfs gehoord dat mensen speciaal uit Maastricht naar Brunssum komen voor MITA’S nagelkunsten…

Ons Brunssum Nieuwe Buur MITA Ons Brunssum Nieuwe Buur MITA-3 Ons Brunssum Nieuwe Buur MITA-4

Een nieuwe buur: Wanga Fashion, dé plek voor pre-loved designer fashion

Jasjes, broeken, sneakers, parfum, make-up, tassen en accessoires zoals riemen, oorbellen en zonnebrillen. Wanga Fashion op Kerkstraat 6 is dé unieke nieuwe conceptstore in Brunssum waar je de allermooiste pre-loved designer fashion items kunt kopen. Van Chanel, Gucci, Louis Vuitton tot Off-white, Christian Dior en Dolce & Gabbana en nog veel meer grote merken. Dulce en haar partner José bieden een scala aan fantastische items die ze online, maar nu dus ook offline - op de Kerkstraat in Brunssum - verkopen. 

Dulce komt oorspronkelijk uit Amsterdam en heeft altijd een liefde voor fashion gehad; voorheen in haar werk als model, maar ook als DJ. Duurzaamheid is een heel belangrijk thema voor Dulce, vandaar dat ze zich hard maakt voor het gebruik van previously owned items. Of dat nu in haar eigen gemaakte kunst is van ‘oude’ kunst, of het herstellen van leer van bijvoorbeeld een tas pre-loved upgraden naar iets nieuw moois staat bij Dulce echt op nummer een!

Dulce en José verlieten de randstad voor het avontuur in Brunssum: we wensen Wanga Fashion heel veel plezier en succes! Mocht je ‘n bezoekje willen brengen aan Wanga Fashion, de openingstijden zijn van dinsdag tot en met donderdag van 11:00 - 18:00 en op zaterdag en zondag op afspraak. Kijk op www.wangafashion.nl op een afspraak te maken.
 
Ons Brunssum Nieuwe Buur Wanga Fashion-2 Ons Brunssum Nieuwe Buur Wanga Fashion-14 Ons Brunssum Nieuwe Buur Wanga Fashion-12
 
Word jij MITA’s, Shine’s of Wanga Fashion’s nieuwe buur? In Brunssum zijn er genoeg ondernemerskansen! Nieuwsgierig? Lees hier hoe jij je ondernemersdroom waar maakt!
 
Foto's door: Bernice Israel