Ons Gezellige Brunssum

Ons Gezellige Brunssum

Op zoek naar initiatieven en evenementen waar gezelligheid op één staat? Benieuwd hoe je een typisch Brunssums gerecht maakt? Of naar verhalen over een gemiddelde zaterdagavond in Brunssum? Blader dan snel door de artikelen van OnsGezelligeBrunssum. Zo zie je dat ook Brunssum haar steentje bijdraagt aan het bourgondische Zuid-Limburg!

Binnenkort in Brunssum

 • Herdenking 80 jaar Lancaster-crash op 5 oktober

  wo 05 oktober om 11:00 t/m 12:00

  Op woensdag 5 oktober 2022 vindt de jaarlijkse herdenking plaats van de crash van een Lancaster-bommenwerper. Tijdens de Tweede Wereldoorlog stortte dit toestel neer in Brunssum. Het is dit jaar 80 jaar geleden dat de crash, met 7 doden, plaatsvond.

 • Samenenergiek Dag Brunssum 2022

  za 08 oktober om 09:00 t/m 14:00
  Kerkstraat Centrum Brunssum, naast voormalig pand Kruidvat, tegenover Proeflokaal Gorissen

  Op de Samenergiek Dag Brunssum 2022,in de week van de Duurzaamheid, willen wij als Energiek Brunssum ons samen met de Gemeente Brunssum en de WoonWijzerWinkel Limburg, tijdens de weekmarkt, zich aan u presenteren en ontmoeten.
  Er zal tijdens deze dag volop informatie aanwezig zijn over hoe u uw woning kunt verduurzamen, tips om energie en dus uw portemonnee te besparen en verdere ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid. U kunt met specifieke vragen tijdens deze dag bij onze energie coaches terecht die deze dag ook aanwezig zijn.