Herfst Equinox Wandeling

Zet dit in mijn agenda

21 september 2023. Dag en nacht zijn deze datum in evenwicht: de Kelten vierden de laatste oogst van dit jaar. Zij noemden dit feest ‘Mabon’.
De zomer heeft zijn laatste adem uitgeblazen en dat merk je meteen in de energie en in het weer. Nu is het tijd om te oogsten van wat jij gezaaid hebt en de tijd van loslaten en transformatie. Net zoals bomen en dieren zich voorbereiden op de winter is het de vraag: hoe ga jij dat doen?

Datum
donderdag 21 september, 2023 van 19:00 tot 22:00
Locatie
BloteVoetenPark

Samen onderzoeken we bij de Keltische boomhoroscoop wat jouw kwaliteiten zijn, zodat jij deze komend najaar en winter optimaal in kunt zetten. Dat zetten we vervolgens kracht bij door met een opdracht het labyrint te lopen. Het Keltisch labyrint kun je zien als een levenspad dat je laat inzien wat je vanuit het hier en nu achter je mag laten. Op de terugweg binnen het labyrint onderzoek je welke inspiratie kan bijdragen aan jouw diepste verlangen.

Tot slot delen we onze ervaringen bij het knisperend kampvuur en nemen dankbaar afscheid van de zomer. Daarbij laten we bewust los wat je niet wilt meenemen. "Discover YOUR nature!"

Datum: 21 september 2023
Locatie: BloteVoetenPark Brunssum
Tijdstip: 19.00 uur tot ongeveer 22.00 uur
Prijs: € 24,50,- p.p.
Kleding: sportief, schoenen mogen aanblijven!
 

WEBSITE

herfstbLOTEvOETENpARK