Hey Brunssumer! Je bent welkom bij Buro Brunssum!

Hey Brunssumer! Kom jij binnenkort een kijkje nemen in Buro Brunssum?

Brunssum is een plek waar iedereen zich thuis kan voelen. En wij dachten: wat hoort er bij een thuis? Inderdaad! Een eigen plek waar we elkaar kunnen ontmoeten en waar jij heen kunt komen om je te informeren, jezelf te laten inspireren en/of te leren. En oh ja, het is ook de thuisbasis voor OnsBrunssum en Ons Nieuwe Centrum.

Buro Brunssum, waar nieuwsgierigheid voorop staat!

wtk BUB logo met pay-offBuro Brunssum is dus onze  thuisplek met een huiskamergevoel. Een plek waar jij je vrij genoeg voelt om met ideeën te komen. Het is een plek waar ideeën overgaan in actie, waar samenwerking tot bloei komt. We gaan Buro Brunssum samen met jou, ondernemers en andere partners ‘proefondervindelijk’ in de komende tijd verder vormgeven. 

De basis? Bij Buro Brunssum draait het om nieuwsgierigheid, het delen van ideeën en het leren van elkaar. Hier kun je anderen bijvoorbeeld laten zien welke dromen en wensen je hebt voor het hart van Brunssum. Je kunt er inspiratie opdoen en nieuwe kennis vergaren om bijvoorbeeld je bedrijf nog beter te runnen. En als je iets te delen hebt, kun je anderen laten profiteren van jouw kennis en expertise. Maar ook als je informatie zoekt over wat er allemaal in het centrum van Brunssum gaat gebeuren, ben je bij Buro Brunssum aan het goede adres.
 

Hoe gaan we starten?

Op dinsdag, woensdag en donderdag van 10:00 tot 17:00 uur kun je gewoon binnenlopen. Je bent van harte welkom. Daarnaast is er regelmatig iets te doen. Soms een eenmalige activiteit, maar ook vaste activiteiten.  Denk bijvoorbeeld aan een workshop ‘hoe start ik een onderneming (in Brunssum)’, een “pizzasessie” waarbij het onderwerp ‘duurzaam wonen in Brunssum’ centraal staat, een “Stadssafari” waarbij we op stap gaan door Ons Nieuwe Centrum in aanbouw, inspirerende sprekers, een ondernemersontbijt of een avond waar bewoners van Brunssum vertellen over hun initiatieven voor Brunssum. Kun jij nog andere dingen bedenken? Laat het weten. Er kunnen altijd nog nieuwe zaken bij. 

Nieuwsgierig wat er binnenkort al te doen is? Alle geplande activiteiten in de Buro Brunssum vind je hier!

Foto BuroBruns

Psssst... wist je dat er in Buro Brunssum óók een bewaakte fietsenstalling te vinden is? In deze pilot van een half jaar testen we of Brunssumers gebruik maken van deze bewaakte fietsenstalling en of dit een blijvende plek krijgt in Brunssum. Lees alles over de fietsenstalling hier!

Tot slot: wat kun je in ieder geval verwachten?

Wat je bij Buro Brunssum in ieder geval áltijd kunt verwachten, is een enthousiast en meedenkend team dat klaarstaat om naar jouw verhaal te luisteren. En uiteraard kun je tijdens een goed, leuk en productief gesprek genieten van een heerlijke kop koffie. 

Kortom, stap binnen bij Buro Brunssum en laat jouw verhaal bijdragen aan ons Brunssum. Je bent welkom!

wtk BUB illustratie_inspireren wtk BUB illustratie_informeren
wtk BUB illustratie_leren