Zó kan Ons Nieuwe Centrum eruit gaan zien! Ready, set, inspire!

Samen gaan we aan de slag met het centrum, zodat we er nu én in de toekomst van kunnen genieten. Laat je inspireren door het Stedenbouwkundig Kwaliteitskader en zie hoe mooi Ons Nieuwe Centrum kan worden.

Onderstaand filmpje geeft je een impressie van het zogenaamde 'Stedenbouwkundig Kwaliteits kader'. In dit document is ondersteunend aan de uit te voeren Centrumvisie van de gemeente Brunssum. Het zorgt ervoor dat we allemaal op dezelfde manier kunnen werken aan de (ruimtelijk) kwaliteit van ons centrum. In andere woorden:  dit document kunnen we, als we straks starten met het uitvoeren van de 'grote verbouwing', gebruiken om te checken of het in het plaatje past. De referentiebeelden helpen je om voor je te kunnen zien hoe het straks zal gaan worden en bieden inspiratie aan mensen die willen deelnemen in de ontwikkeling van het centrum. Een blauwdruk als het ware, waar we al onze nieuwe plannen aan kunnen toetsen!

Ready, set, inspire!

Rustig het hele stedenbouwkundig kwaliteitskader doorlezen?

We kunnen ons voorstellen dat je nu erg nieuwgierig bent en alles wilt weten! Download het hele stedenbouwkundig kwaliteitskader hier en get inspired!