Streetwise helpt beginnende én ervaren Brunssumse ondernemers: dit wil je ook!

Kun je als beginnende óf ervaren Brunssumse ondernemer wel wat hulp gebruiken, dan ben je bij de experts van Stichting Streetwise aan het juiste adres. Full-service begeleiding van plan tot sleutel. Zo komt die succesvolle (extra) droomvestiging in het Brunssumse winkelgebied wel heel dichtbij. Duur? Nee hoor, het is gratis. Dat wil jij toch ook? Zó maak je kennis!

Even voorstellen…

Sjaak_StreetwiseLeonie_StreetwiseHet super duo achter Stichting Streetwise is Sjaak Vinken en Leonie Kuepers. Een bak aan kennis, connecties en ervaring op hun conto, maar in het oog springt hun drive om te helpen. Op de voorgrond staan ze niet graag: “Het gaat niet zozeer om ons, maar om de ondernemers. Zo mooi om hun groei met eigen ogen te zien”, aldus Leonie. Sjaak vult aan: “We zijn dan ook ontzettend trots dat we sinds onze start in 2014 al zo’n 500 ondernemingen in de kernwinkelgebieden van Limburg hebben begeleid.” Niet alleen starters, maar ook de ervaren ondernemer -die bijvoorbeeld wilt uitbreiden- kan bij Streetwise aankloppen. 

Wat je kan verwachten als starter?

Voor de startende ondernemer is alles nieuw, dus je vragenlijstje is langer dan lang. Huren of kopen? Welke locatie? Hoe zit het vergunningen? Het zijn slechts een paar voorbeelden, maar waar begin je nu echt? Kijk, dát is nu juist waar Streetwise raak schiet. Ze bieden structuur en helpen jou in 6 kraakheldere stappen naar datgene wat het liefst wilt: ondernemen! Je ondernemingsplan vormt de basis en de rode draad tijdens het hele begeleidingstraject. Op de vraag of Brunssum interessant is voor starters, antwoord Sjaak volmondig Ja. Hij vervolgt: “mede door de gave nieuwe centrumplannen is Brunssum echt wel klaar voor nieuw ondernemerschap als je ’t ons vraagt.” 

Wat je kan verwachten als ervaren ondernemer?

Ook als het ondernemerschap voor jou niet nieuw is kun je met verschillende vragen zitten. Is het bijvoorbeeld interessant om uit te breiden? Waar moet die extra vestiging dan komen en aan voldoen? En wat is er allemaal voor nodig? Streetwise staat je graag bij met advies over vergunningen, je financiële huishouden of vestiging locaties. Met hun breed netwerk weten ze als geen ander wie er waarvoor nodig is. 

Hoe meld je je aan?

Simpel! Via het intakeformulier op de website van Streetwise vul je je gegevens in, waarna Leonie of Sjaak contact met je opneemt voor een uitgebreid intakegesprek. De begeleiding is 1-op-1 zodat al je vragen de aandacht krijgen die ze verdienen. En last but not least het is gratis voor ondernemers die zich in het kernwinkelgebied van Brunssum willen vestigen. Dat wil jij toch ook? Wacht niet langer en maak kennis met Streetwise. Vul het intakeformulier in of browse nog even lekker door de uitgebreide website, waar je ook van de ervaringen van anderen kunt smullen. Wij zijn in ieder geval al hartstikke benieuwd naar de nieuwe parels die we in ons Brunssum mogen verwelkomen!