Nederlands Douane Orkest

Zet dit in mijn agenda

Op vrijdag 7 juli zal het Nederlands Douane Orkest samen met zanger Phil Bee een spetterend zomerconcert verzorgen in het Openluchttheater Brunssum.

Datum
vrijdag 07 juli, 2023 van 20:00 tot 21:30
Locatie
Openluchttheater Brunssum

TICKETS BINNENKORT IN DE VERKOOP.

Op vrijdag 7 juli zal het Nederlands Douane Orkest samen met zanger Phil Bee een spetterend zomerconcert verzorgen in het Openluchttheater Brunssum. 

Het Nederlands Douane Orkest is een semiprofessioneel overheidsorkest en neemt met haar 87 (in hoofdzaak deeltijd) medewerkers een bijzondere plaats in binnen het Ministerie van Financiën en de Douane in het bijzonder. Muzikale producten en diensten zijn concerten, publieke optredens, taptoeshows, begeleiding artiesten, educatie, talentontwikkeling en bijdragen aan ceremoniële gebeurtenissen.
Het orkest staat onder artistieke leiding van (oud- Brunssumer) chef-dirigent Björn Bus. 
De programmering kent diverse muziekstijlen, van symfonische werken tot originele composities voor harmonieorkest, pop- en filmmuziek, vaak vergezeld door bekende Nederlands vocalisten en solisten.
Tijdens dit concert zullen er instrumentale topsolisten te horen zijn vanuit het orkest en zal de zanger Phil Bee door het orkest worden begeleid. 

Phil Bee staat met zijn blues- en soul gerelateerde bands al meer dan 33 jaar op internationale podia, van Memphis tot Warschau. Het grote publiek heeft pas echt kennis gemaakt met hem na het winnen van The Voice Senior in 2021. Met diverse Dutch Blues Awards voor beste zanger, beste album en beste band werd hij door de kenners eerder al beschouwd als een van de beste zangers in zijn genre in Europa.

Het concert start om 20.00 uur en zal 90 minuten duren (zonder pauze).

Entree: 5 euro

Koop je ticket(s) hier!

Nederlands Douane Orkest