Kerstviering Wonder boven Wonder

Kom jij ook naar de gezellige kerstviering?

Evenement is afgelopen.

Datum
zondag 17 december, 2023 van 19:30 tot 22:00
Locatie
Restaurant Biej de Tant (Jabeekerstraat 12 in Schinveld)

Kerstmis wordt door Andy Williams “The most wonderfull time of the year” genoemd; een bekend kerstlied dat deze dagen regelmatig te horen is. Kerst is ook een heerlijke tijd van het jaar: in deze donkere maand verschijnen overal lichtjes in de winkelstraten en in de huizen. We doen ons best het mooiste cadeau te kopen, zodat we de mensen om ons heen blij kunnen maken. We denken na over allerlei lekkernijen die we tijdens de kerstdagen gaan nuttigen.

Dit jaar doet de Sjoelplaats daar nog een schepje bovenop door op de zondagavond voor kerst uit te pakken met een gezellige kerstviering bij restaurant Biej de Tant in Schinveld. Het thema is: Wonder boven Wonder. Bekende en nieuwe kerstliederen worden gezongen, we luisteren naar een mooi verhaal en staan stil bij het Wonder dat met kerst zo’n tweeduizend jaar geleden heeft plaatsgevonden: Jezus die naar deze aarde is gekomen. Door hierbij stil te staan krijgt Kerstmis nog een extra feestelijke dimensie, want Jezus is de reden waarom wij vandaag de dag nog steeds kerstmis vieren. En dát is toch minstens iets waarover wij ons kunnen verwonderen. 

Wil jij al in de kerstsfeer komen? Kom dan naar deze kerstviering op zondagavond 17 december om 19:30 uur plaats in restaurant Biej de Tant in Schinveld (Jabeekerstraat 12). Entree is gratis.