De Reflectortocht tijdens de kerstvakantie

Kom deze kerstvakantie stralen in BloteVoetenPark Brunssum. Op een leuke manier een frisse neus halen? Loop dan in het donker De Reflectortocht!

Evenement is afgelopen.

Van
dinsdag 26 december, 2023 om 17:00
Tot
zaterdag 06 januari, 2024 om 20:00
Locatie
BloteVoetenPark, Ganzepool 15 te Brunssum

Omschrijving
Kom deze kerstvakantie stralen in BloteVoetenPark Brunssum. Op een leuke manier een frisse neus halen? Loop dan in het donker De Reflectortocht! Deze 3 kilometer lange wandeling door het BloteVoetenParkbos is leuk voor alle leeftijden. Trek je wandelschoenen aan, neem een zaklamp mee en speur je weg door het BloteVoetenPark. Reflectoren in diverse creatieve gedaantes wijzen je de weg door het donkere bos. Luister naar de geluiden, snuif de frisse winterlucht op en geniet van de natuur in het donker.

Belangrijk & leuk om te weten!
* Geschikt voor alle leeftijden
* Vergeet je zaklamp niet! Of zet het lampje op je mobieltje aan :)
* Bij de BloteVoetenHut kunnen kindjes zich gratis laten schminken met neon kleuren en glow in the dark schmink. Zo zijn ze goed te zien in het bos!

Wat kun je nog meer verwachten? Het natuurterras en overdekte terras is omgetoverd tot een sfeervol winterterras met vuurkorven vol knetterend hout en gezellige kaarsjes en lichtjes. Zo worden de donkere winterdagen heel gezellig! Er zijn allerlei lekkernijen verkrijgbaar in de BloteVoetenHut en op het sfeervolle terras. De Reflectortocht kan ook gecombineerd worden met een maaltijd in ons leuke familierestaurant. Kies iets lekkers van onze winterkaart of reserveer het speciale familiemenu.


Wanneer: 26 december t/m 6 januari (m.u.v. 31/12 en 1/1)
Tijdstip: 17:00 - 20:00 uur (laatste vertrektijd 20:00 uur)
Waar: BloteVoetenParkbos (met schoenen aan)
Leeftijd: alle leeftijden (route is 3 km)
Prijs: volwassenen € 9,90 p.p. Kinderen € 5,50 p.p. Reserveer online vooraf je vertrektijd!

Reserveren kun je hier!