Even voorstellen: Angela Lust

Misschien heb je het al langs zien komen, van 1 september tot 1 oktober organiseren we een fotowedstrijd. Dit initiatief is bedacht door Brunssumers en bedoelt voor Brunssumers. Want Brunssum heeft veel prachtigs te bieden en daar mogen we trots op zijn! En het vooral ook delen!

Uit de vele inzendingen zal een 5 koppige jury de 5 mooiste, meest typische foto’s kiezen. Deze worden vervolgens omgezet in een setje ansichtkaarten die gratis verkrijgbaar zijn op verschillende plekken in Brunssum. Maar wie is die jury eigenlijk? Dit zijn ook échte Brunssumers, met liefde voor fotografie. Om je een idee te geven stellen ze zich graag aan je voor! Deze keer: 

Angela Lust - onderneemster en verenigingsmens

Mijn naam is Angela Lust, 37 jaar en ik ben een van de juryleden in deze leuke wedstrijd! Ik ben bijna 20 jaar getrouwd en heb een zoon van 16 en wij wonen in het mooie Treebeek. In het dagelijks leven heb ik 2 bedrijven gevestigd in Brunssum en ben ik actief in 5 verenigingen in Brunssum. Met enkele verenigingen organiseren wij diverse evenementen in onze mooie woonplaats. Tevens ben ik politiek actief voor Lijst Borger en zit ik in de commissie burgerzaken.
Ik ben benieuwd naar de foto’s die jullie ons gaan sturen en wij zorgen dat de mooiste uitgekozen gaan worden!

Angela