Kerstcentrum Brunssum - Vrijdag 15 december

Op 15, 16, 17, 22, 23 en 24 december worden inwoners en bezoekers getrakteerd op tal van animaties en activiteiten die de feestvreugde vergroten. Georganiseerd door Centrum Ondernemers Brunssum.

Evenement is afgelopen.

Datum
vrijdag 15 december, 2023 van 18:30 tot 21:00
Locatie
Centrum Brunssum

In de sfeervolle dagen voor kerst wordt het centrum van Brunssum omgetoverd tot een betoverend Kerstcentrum. Op 15, 16, 17, 22, 23 en 24 december worden inwoners en bezoekers getrakteerd op tal van animaties en activiteiten die de feestvreugde vergroten. Georganiseerd door Centrum Ondernemers Brunssum, belooft dit evenement een magische beleving te worden voor jong en oud.

Op 15 december is de aftrap van Kerstcentrum Brunssum, met verschillende activteiten, namelijk een Turn on the Lights Event en Santa Run. Ook is het koopavond. 

Livemuziek, dans en musical

Tijdens Kerstcentrum Brunssum zijn er diverse optredens op verschillende tijden. Geniet door het hele centrum van o.a. Rebecca, muziekmetilse en haar kerstmusical, de zingende kerstboom en allerlei dansacts van de Kerstelfjes van Studio Hellenbrand.

Adventskalenderloterij

Doe je mee aan de spannende Adventskalender Loterij Actie? Dan maak je kans op fantastische prijzen. Bij aankoop van een product bij deelnemende ondernemers in het centrum, krijg je een gratis lot mee. Vanaf 1 december wordt elke dag tot aan kerst (24 dagen lang) een leuk cadeautje verloot. Volg de Facebookpagina kerstcentrum.brunssum om te zien of je in de prijzen valt.

De volledige programmering van de twee weekenden kun je vinden op Facebook of op OnsGezelligeBrunssum.

KerstcentrumBrunssum_data