Kerstcentrum Brunssum - Vrijdag 22 december

Op 15, 16, 17, 22, 23 en 24 december worden inwoners en bezoekers getrakteerd op tal van animaties en activiteiten die de feestvreugde vergroten. Georganiseerd door Centrum Ondernemers Brunssum.

Evenement is afgelopen.

Datum
vrijdag 22 december, 2023 van 12:30 tot 18:00
Locatie
Centrum Brunssum

In de sfeervolle dagen voor kerst wordt het centrum van Brunssum omgetoverd tot een betoverend Kerstcentrum. Op 15, 16, 17, 22, 23 en 24 december worden inwoners en bezoekers getrakteerd op tal van animaties en activiteiten die de feestvreugde vergroten. Georganiseerd door Centrum Ondernemers Brunssum, belooft dit evenement een magische beleving te worden voor jong en oud.

Op 22 december is er vanalles te beleven in Kerstcentrum Brunssum, verschillende Winterse attracties zoals bungeejump trampolines en een draaimolen. Er zijn brickbouwwedstrijden in de Parel en ook is het koopavond in het centrum. 'S avonds kunnen de voetjes van de vloer bij Café Fratelli en Proeflokaal Gorissen, want daar is een Foute Kersttruien party! De volledige programmering kun je vinden op Facebook of op OnsGezelligeBrunssum.

Livemuziek, dans en musical

Tijdens Kerstcentrum Brunssum zijn er diverse optredens op verschillende tijden. Geniet door het hele centrum van o.a. Rebecca, muziekmetilse en haar kerstmusical, de zingende kerstboom en allerlei dansacts van de Kerstelfjes van Studio Hellenbrand.

Adventskalenderloterij

Doe je mee aan de spannende Adventskalender Loterij Actie? Dan maak je kans op fantastische prijzen. Bij aankoop van een product bij deelnemende ondernemers in het centrum, krijg je een gratis lot mee. Vanaf 1 december wordt elke dag tot aan kerst (24 dagen lang) een leuk cadeautje verloot. Volg de Facebookpagina kerstcentrum.brunssum om te zien of je in de prijzen valt.

De volledige programmering van de twee weekenden kun je vinden op Facebook of op OnsGezelligeBrunssum.

KerstcentrumBrunssum_data