Kerstcentrum Brunssum - Zondag 17 december

Op 15, 16, 17, 22, 23 en 24 december worden inwoners en bezoekers getrakteerd op tal van animaties en activiteiten die de feestvreugde vergroten. Georganiseerd door Centrum Ondernemers Brunssum.

Evenement is afgelopen.

Datum
zondag 17 december, 2023 van 12:00 tot 17:30
Locatie
Centrum Brunssum

In de sfeervolle dagen voor kerst wordt het centrum van Brunssum omgetoverd tot een betoverend Kerstcentrum. Op 15, 16, 17, 22, 23 en 24 december worden inwoners en bezoekers getrakteerd op tal van animaties en activiteiten die de feestvreugde vergroten. Georganiseerd door Centrum Ondernemers Brunssum, belooft dit evenement een magische beleving te worden voor jong en oud.

Op 17 december zijn er tal vvan activiteitenin het centrum van Brunssum, van Lindeplein tot Victoriaplein, van Kerstraat tot Openluchttheater. Op de 17de is er uiteraard koopzondag, maar ook een Kerstparadestoet die vertrekt bij Buro Brunssum en eindigd bij het Openluchttheater. Hier zal een kerstfilm vertoont worden. Ook zijn er verspreid door het centrum winterse attracties te vinden. De volledige programmering van de twee weekenden kun je vinden op Facebook of op OnsGezelligeBrunssum.

Livemuziek, dans en musical

Tijdens Kerstcentrum Brunssum zijn er diverse optredens op verschillende tijden. Geniet door het hele centrum van o.a. Rebecca, muziekmetilse en haar kerstmusical, de zingende kerstboom en allerlei dansacts van de Kerstelfjes van Studio Hellenbrand.

Adventskalenderloterij

Doe je mee aan de spannende Adventskalender Loterij Actie? Dan maak je kans op fantastische prijzen. Bij aankoop van een product bij deelnemende ondernemers in het centrum, krijg je een gratis lot mee. Vanaf 1 december wordt elke dag tot aan kerst (24 dagen lang) een leuk cadeautje verloot. Volg de Facebookpagina kerstcentrum.brunssum om te zien of je in de prijzen valt.

De volledige programmering van de twee weekenden kun je vinden op Facebook of op OnsGezelligeBrunssum.

KerstcentrumBrunssum_data