Aftermalle - So krass wie am insel!

De gezelligste Mallorca party van het zuiden!

Evenement is afgelopen.

Van
vrijdag 01 september, 2023 om 20:00
Tot
zaterdag 02 september, 2023 om 02:00
Locatie
Brikke Oave

AfterMalle 2023: Bereid je voor op de ultieme Mallorca afterparty! 

Kaarten via tickli

Na een zomer vol onvergetelijke feesten, spetterende vakanties en misschien zelfs een avontuur op het zonnige Mallorca, brengen we die ongekende sfeer rechtstreeks naar jou: AfterMalle strijkt neer in Brunssum! Het is jouw laatste kans om je volledig te laten gaan en de zomer op spectaculaire wijze af te sluiten, voordat de schoolbanken, het harde studeren en het werk weer hun tol eisen.

Stel je voor: torenhoge stapels verfrissend bier, liters kleurrijke cocktails en de allerbeste muziek die Mallorca te bieden heeft. Geïnspireerd door de legendarische feestlocaties zoals MegaPark en Bierköning, belooft AfterMalle diezelfde onweerstaanbare sfeer hier in Brunssum te creëren. Mallorca is niet alleen de zomerse thuishaven voor onze oosterburen, maar heeft ook menig Nederlands hart veroverd. En nu krijg jij de kans om die onvergetelijke ervaring opnieuw te beleven, gewoon in de Brikke Oave vanaf 20.00 uur.

We hebben een line-up samengesteld van de allerbeste DJ's die garant staan voor een onvergetelijke avond vol met de ultieme Mallorca beats:

  • Papa Lauda
  • DJ team Kriss Krass 
  • DJ Onno 
  • DJ Sim 

 Wij zorgen voor een avond voor in de boeken: van de eerste slok van je favoriete biertje tot de laatste energieke dansmove op de dansvloer. Verwacht een authentieke Mallorca afterparty-ervaring als geen ander, waar de drankjes rijkelijk vloeien en de herinneringen levenslang meegaan. Sluit je aan bij ons voor een avond vol plezier, waar de geest van Mallorca weer tot leven komt. Wees onderdeel van de grande finale terwijl we op spectaculaire wijze afscheid nemen van de zomer. Mis deze geweldige kans niet om de sfeer van Mallorca hier in Brunssum te ervaren. See you there!