Fietsenstalling Brunssum: Fareed & Lazar heten je van harte welkom!

Ken jij Fietsenstalling Brunssum al? Dé perfecte plek om je fiets bewaakt en droog te stallen, terwijl je het bruisende centrum van Brunssum verkent. En dat helemaal gratis! De vaste stallingsmedewerkers Fareed & Lazar begroeten je met een vriendelijke glimlach en zorgen ervoor dat je fiets veilig wordt gestald.

Deze splinternieuwe fietsenstalling is een waardevolle toevoeging aan het stadscentrum van Brunssum. Het biedt niet alleen een veilige haven voor je fiets of e-bike, maar ook een ontmoetingspunt voor medefietsers. Gelegen op een centrale plek, is het een handig startpunt voor je avonturen door de stad.

Even voorstellen 

Fareed & Lazar, de twee vertrouwde gezichten, zijn er om je welkom te heten en een oogje in het zeil te houden. We stellen hen graag aan je voor!

Fareed 

Bijna 7 jaar woont Fareed samen met zijn vrouw in Brunssum. Sinds 2 jaar is hij werkzaam bij Betere Buren, een ‘mensontwikkelbedrijf’ dat in eigendom is van de Gemeente Brunssum. Voorheen werkte Fareed als klusjesman. Op 1 juli begon hij als stallingsmedewerker bij Fietsenstalling Brunssum.

Fareed merkt dat de fietsenstalling nog nieuw is in Brunssum. Veel mensen zijn nieuwsgierig en komen een kijkje nemen. Het leukste vindt hij het contact met de bewoners en zijn collega van Polygarde. Service staat voorop. Fareed vindt het belangrijk om netjes om te gaan met mensen. Tussendoor maakt hij graag een praatje. Zo probeert hij bezoekers het gevoel te geven dat hun fiets hier veilig is.

Lazar 

Lazar

29 jaar geleden, in 1994, kwam Lazar naar Brunssum. Vroeger was hij lasser van beroep. Sinds 14 juli is Lazar stallingsmedewerker bij Fietsenstalling Brunssum. Hij is blij dat Betere Buren hem heeft uitgekozen om hier te komen werken, samen met Fareed.

Volgens Lazar is de fietsenstalling een goed initiatief en zijn veel mensen positief. Nog niet iedereen weet ervan, dus de bekendheid moet nog groeien. Maar Lazar is ervan overtuigd dat het een succes wordt. Hij kijkt ernaar uit om dagelijks veel mensen te helpen die hun fiets komen stallen. In samenwerking met zijn collega van Polygarde, zorgt hij dat elke fiets bewaakt is. Zodat mensen met een gerust hart de stad in kunnen gaan.

Eenvoudig maar effectief 

Fietsenstalling Brunssum is eenvoudig in zijn opzet, maar effectief in zijn doel. Het biedt een veilige en gratis plek om je fiets te stallen, terwijl je geniet van alles wat Brunssum te bieden heeft. Of je nu een snelle boodschap moet doen, een kopje koffie wilt drinken of een terrasje gaat pikken: je kunt erop vertrouwen dat je fiets of e-bike in goede handen is.

Pssstt... Als je de volgende keer door Brunssum fietst, vergeet dan niet om even langs Fietsenstalling Brunssum te gaan. Fareed & Lazar staan klaar en helpen je graag!

Openingstijden 

De openingstijden zijn van dinsdag tot en met zaterdag van 09:00u - 18:00u. 

Adres 

Kerkstraat 3 (naast La Storia).

Meer informatie over de fietsenstalling kun je vinden via deze link.