Home

Ons Brunssum

Welkom! Op OnsBrunssum vind je alles over wat het leven in Brunssum zo bijzonder maakt.

Ons Brunssum

Ben je nieuw in Brunssum? Een geboren Brunssumer? Of gewoon nieuwsgierig? Op OnsBrunssum vind je typische Brunssumse gebruiken, verhalen over lokale helden, brengen we het wijkgevoel van elke buurt over, leer je over Brunssumse geschiedenis én de meest bijzondere Brunssumse plekjes. Kortom: alles wat het leven in Brunssum bijzonder maakt!

Binnenkort in Brunssum

 • Ewouds Kleine Avonturenpad

  Wo 15 november - 10:00 tot zo 17 december - 17:00
  BloteVoetenPark, Ganzepool 15 te Brunssum

  Kom jij Ewoud helpen verzamelen? Wandel Ewoud’s Kleine Avonturenpad in het BloteVoetenPark-bos en raap voldoende bij elkaar om Ewoud de winter door te helpen. Kijk, voel, zoek & verzamel!

 • Decemberbazaar Pelgrimskerk Treebeek

  Vr 08 december, 10:00 tot 17:00
  Pelgrimskerk, Horizonstraat 73, Brunssum

  Op vrijdag 8 december tussen 14.00 en 17.00 uur houden wij weer onze gezellige bazaar met een grote keus aan tweedehands boeken, gebruikte kleding, speelgoed, curiosa en natuurlijk kerstartikelen.

 • Het jaarlijkse kerstballenschieten van S.V.Oud Römpe

  Za 09 december - 18:00 tot zo 10 december - 01:00
  Café Fratelli

  Het is weer bijna zover het jaarlijkse kerstballenschieten van S.V.Oud Römpe ��. Als u tijd en zin heeft bent u van harte welkom om op 9 december vanaf 18.00 u geluk te beproeven.

 • Brickswereld Brunssum: oefen jouw bouwskills in de Brickstestlab

  Wo 13 december, 14:00 tot 15:00
  Winkelcentrum de Parel - Brunssum

  Lijkt het je leuk om meer te weten komen over Lego? Kom dan op 13, 15 en 20 december naar Brunssum. Daar gaan we aan de slag met heel veel bricks en kun je in verschillende thema's leren hoe je nog meer met jouw Lego kunt doen.

 • Guus Reinartz presenteert bij HKV MijnBrunssum: ‘De Geul een grensoverschrijdende schoonheid!’

  Wo 13 december, 19:00 tot 21:00
  Prins Hendriklaan 382 in Brunssum

  Voor het eerst zijn Martina en Guus Reinartz te gast bij Heemkundevereniging MijnBrunssum met een van hun prachtige presentaties. Zij nemen ons mee op een betoverende tocht langs de Geul, van de bron tot aan de monding, de meest eigenwijze rivier van Nederland.

Meer 'Binnenkort in Brunssum'