Brickswereld Brunssum: Wie wordt de Brickmaster van Brunssum bouwwedstrijd

Wie zou er niet graag willen meedoen aan een bouwwedstrijd met heel veel steentjes?

Dat kan in Brunssum. Doe mee en word Brickmaster 2023 Brunssum!

Evenement is afgelopen.

Datum
zaterdag 23 december, 2023 van 14:00 tot 18:00
Locatie
Winkelcentrum de Parel - Brunssum

Haal jouw bouwfantasie tevoorschijn. Tijdens Brick Masters Kids in Brunssum kun je tijdens de spannende bouwwedstrijd met bouwsteentjes aan de slag. Als deelnemer mag je met je met heel veel blokjes bouwen aan de nog geheime opdrachten van elke ronde.

Wie wordt Brickmaster van Brunssum 2023?

De winnaar van de eerste ronde wint het GOUDEN steentje en krijgt een extra voordeel  en advies bij de finale opdracht! De Brick professor bekijkt  wie het mooiste bouwwerk heeft gemaakt. De winnaar ontvangt een echtte Lego Trofee en voor alle deelnemers is er een BrickMaster Kids diploma.

Wil jij meedoen?

Dat kan, deze editie hebben we per dag 4x een Brickmasters blok. De rondes zijn ingedeeld in verschillende leeftijds blokken. Je kunt je via het formulier aanmelden voor jouw leeftijds blok.

En tijdens deze editie hebben we voor de oudere kinderen ook twee speciale Brickmasters blokken. Je kunt nu als team meedoen met het 6 t/m 66+ jaar blok.

Tijdens dit 6 t/m 66+ blok mag een team bestaan uit twee kinderen onder 12 jaar en twee oudere kinderen van 12+ t/m 66+ jaar. En op twee dagen is er ook een speciaal 16+ Brickmasters blok! Dus zoek snel jouw team bij elkaar en vul het juiste formulier snel in.

De Brick professors gaan bij elk Brickmasters blok kijken wie de winnaar is. En van alle winnaars gaan de Brick professors kijken wie Brickmaster Brunssum 2023 wordt!

Schrijf je nu in!

Om mee te doen moet je je inschrijven, Er zijn tijdsblokken tussen 14:00 en 17:30 gebaseerd op leeftijd. Schrijf je in via deze link:

Meedoen is gratis!

flyer bricks-wereld vr23.1