Kom jij langs om je te inspireren, informeren of jezelf iets te leren? Bekijk alle activiteiten van Buro Brunssum hier!

Buro Brunssum, gelegen in de Kerkstraat nummer 3, is een plek waar jij kunt binnen lopen om je ideeën te delen. Wie weet gaan die ideeën over in actie en komt er samenwerking tot bloei komt! En door voor hebben we iedere Brunssumer hard nodig. We gaan Buro Brunssum samen met jou, ondernemers en andere partners ‘proefondervindelijk’ in de komende tijd verder vormgeven!

Van alles te doen bij Buro Brunssum

En daar horen ook activiteiten bij. Alle activiteiten die we doen in Buro Brunssum kunnen worden geschaard onder 3 categorieën: informeren, inspireren en leren. 

Informeren

Bij Buro Brunssum staan we dinsdag t/m donderdag van 10:00 tot 17:00 voor je klaar om informatie op te halen met betrekking tot OnsNieuweCentrum en haar ontwikkelingen. Ook kan je terecht voor meer informatie van activiteiten & initiatieven van OnsBrunssum.

Inspireren

Buro Brunssum is de broedplaats voor nieuwe diensten & initiatieven vaak geïnitieerd vanuit OnsBrunssum. Je wordt niet enkel voorzien van informatie maar wordt ook aangezet tot activatie en/of het creëren van zichtbare initiatieven die we ontplooien in en voor Brunssum. Zo zetten we Brunssum samen op de kaart!

Leren

Daarnaast vormt Buro Brunssum ook een plek om te leren door het organiseren van workshops/bijeenkomsten die voldoen aan de vragen van de ondernemers (-en toekomstige ondernemers) van Brunssum. Thema’s als centrumontwikkeling, centrummanagement en beleving in het centrum staan hier centraal.

Hoe werkt het?

We zullen werken met besloten en open activiteiten. Dit zie je terug in de lijst onderaan deze pagina. Daarnaast wordt hier ook vermeld of je jezelf moet inschrijven en via welke weg dit mogelijk is.

Zelf wat organiseren?

Vind jij het leuk om wat te organiseren in Buro Brunssum. Dat vinden wij geweldig! Deel je ideeën via een email naar buro@brunssum.nl óf loop even binnen op de Kerkstraat 3. Dan maken we er samen wat moois van.

De geplande activiteiten van Buro Brunssum op een rij

Dinsdag 10 oktober 2023 – Retailcommissie

INFORMEREN - GESLOTEN ACTIVITEIT

Besloten activiteit van de ondernemersvereniging.

Dinsdag 24 oktober 2023 – Retailcommissie

INFORMEREN - GESLOTEN ACTIVITEIT

Besloten activiteit van de ondernemersvereniging.

Woensdag 25 oktober 2023 – Netwerkevent Evenementen organisaties

INSPIREREN - GESLOTEN ACTIVITEIT

Een samenkomst van alle evenementen organisaties van Brunssum, om met elkaar in verbinding te komen.

Zaterdag 4 November 2023 – Stadssafari Brunssum Centrum

INFORMEREN -  INSCHRIJVING NODIG  (max 25 personen)  - START 10:00

Tijdens de stadssafari in het centrum van Brunssum word je rondgeleid en krijg je uitleg over alle ins- and outs van veranderingen die de komende jaren zullen plaatsvinden. Een echt voorproefje dus!

Stadssafari - inschrijven

Dinsdag 7 November 2023 – Retailcommissie

INFORMEREN - GESLOTEN ACTIVITEIT

Besloten activiteit van de ondernemersvereniging.