Treebeek

Treebeek is in beweging, dat is duidelijk te zien. De aanpak van de woningen, de nieuwe school, het nieuwe winkelcentrum, het zijn belangrijke investeringen in Treebeek. Ook de omliggende wijken van Brunssum West plukken hier de vruchten van. Voor de komende tijd staat nog een aantal plannen op stapel. Met name de aanpak van het Treebeekplein krijgt nu vorm. Maar ook voor het Orionplein worden nu plannen gemaakt.

Orionplein

Aan het Orionplein komt een maatschappelijke voorziening waarin verschillende zorgaanbieders zich zullen vestigen. We geven je graag een eerste impressie.

Orionplein impressie

De maatschappelijke voorziening moet onderdak gaan bieden aan onder andere Gezondheidscentrum Akerstraat Noord, het CMWW en Stofberg Fysio. Er boven zijn woningen gepland. Hierover volgt later meer infomatie

Wilt u meer weten over de maatschappelijke voorziening? Bekijk dan de presentatie (pdf, 16 Mb)

27 juni 2018

Tijdens de inloopbijeenkomst op woensdag 20 juni in het Trefcentrum Treebeek werden de plannen voor het Treebeekplein getoond aan de bezoekers. De architecten lichtten hun Stedenbouwkundige visie toe. Graag laten we je hier de presentatie zien van het plan.