Zet de bloemetjes buiten tijdens een nieuwe editie van Ons Brunssum Borrelt – Spring Vibes!

Je zou het misschien niet zeggen, maar het is toch écht voorjaar. Het is de hoogste tijd om eens goed de bloemetjes buiten te zetten. En hoe doe je dit beter dan met een knallende borrel, in ons geliefde Brunssum?! Ben jij klaar voor een avondje vol dansjes en lekkere drankjes op één van de meest unieke plekken van Zuid-Limburg? 1, 2, 3, let’s go!

Ons Brunssum Borrelt is een initiatief bedacht door een groep enthousiaste Brunssumse meiden. Zij vinden het belangrijk dat er in Brunssum meer spontaniteit, levendigheid en saamhorigheid gecreëerd wordt. En geef ze eens ongelijk, want Brunssum maken we samen. En daarnaast, een gezellige samenkomst met een hapje, drankje en de vrolijke voorjaarsplaatjes van DJ Jeroen, wie zegt daar als rasechte Brunssumer nu nee tegen?! 

Ons Brunssum Borrelt zal plaatsvinden op vrijdag 12 mei in het Openluchttheater van 17:00 tot 23:00 uur. 

Waarom wil jij bij #BRUBO aanwezig zijn?

Er is aan alles gedacht! Stel je voor: muziek uit de boxen van DJ Jeroen, cocktails van de Rijdende Barman met dit jaar een speciale #BRUBO cocktail en een lekker hapje om het mee af te toppen. Wellicht zelfs een speciaal biertje? Allemaal aangeleverd door mede Brunssummers, want dat Brunssummers goed zijn met eten en drinken dat wisten we al langer. 

De unieke locatie van Het Openluchttheater maakt het helemaal af. De bosrijke omgeving, aangekleed met festivallampjes, lampionnen en gezellige hoekjes. Maak blijvende herinneringen door bijvoorbeeld plaats te nemen in de photobooth of bij de levensgrote lichtletters #BRUBO en je avond is compleet. Zie jij het al voor je? Wij wel!
Bij binnenkomst is er voor de eerste 300 mensen een heerlijk #BRUBO welkomstdrankje! En de 300e bezoeker… Die wint 10 GRATIS consumptiebonnen. Yes Yes Yes!

Wist je dat er ook een Facebook event is, waar je kunt laten weten of je komt? Klik hier om te laten weten of je komt en deel het met vrienden!

Gratis toegang

Brunssum Borrelt is gratis toegankelijk voor iedereen boven de 18 jaar. Houd er rekening mee dat er een beperkt aantal plaatsen beschikbaar is. We adviseren je daarom vroeg te komen. De deuren gaan open vanaf 17:00 uur.

Ontwerp poster

Algemene info

Evenement: Brunssum Borrelt
Datum: Vrijdag 12 mei 2023
Locatie: Openluchttheater Brunssum
Tijd: 17:00 uur tot 23:00 uur
Minimumleeftijd: 18+
Consumptieprijs: €2,50 per munt
Betaalwijze: Pin ONLY

Volg ons op Instagram en Facebook!

Zien we je 12 mei?

Greeetz,
Team #BRUBO