Sinterklaas in Brunssum!

Sinterklaas is weer terug in Brunssum. En met bijzondere verrassingen. Zo kun je meedoen aan het letterspel van Sinterklaas. Je kunt er een snoepzakje mee winnen, dus zeker doen!

SinterklaasposterSinterklaas heeft voor alle kinderen in Brunssum een spel bedacht waarmee je een snoepzakje kunt verdienen. Ook kun je een mooie prijs winnen met een kleurwedstrijd. 
Daarvoor kun je terecht bij enkele winkels in het centrum van Brunssum. Deelnemende winkels herken je aan de speciale poster (zie afbeelding).

Je kunt meedoen tot aan pakjesavond, dus tot en met zaterdag 5 december. Kom gedurende openingstijden van de winkels naar het centrum en zoek de oplossing.

Dit zijn de speciale Sinterklaasacties in Brunssum:

Speurtocht: zoek het goede zin! 

In speciale winkels in Brunssum vind je letters. Deze letters vormen samen een zin. Deze zin kun je invullen op een formulier dat je krijgt in de deelnemende winkels. Bij inlevering van het formulier krijg je een snoepzakje!
Wanneer: zaterdag 14 november t/m zaterdag 5 december 2020.

Kleurwedstrijd: verras Sinterklaas met een mooie kleurtekening!

Op het formulier waarop je de goede zin invult, staat ook een tekening. Die kun je inkleuren. Sinterklaas en burgemeester Wilma van der Rijt kiezen de drie mooiste kleurtekeningen uit. De winnaars krijgen een speciale verrassing!
Wanneer: zaterdag 14 november t/m zaterdag 5 december 2020. Winnaars worden maandag 7 december bekendgemaakt.