Outdoor Beach Party Brunssum 2023: ben jij er ook bij?

Hey party animal! Heb jij al plannen voor zaterdag 10 juni? Nee? Perfect! We hebben de ultieme beach party voor jou in petto, gewoon hier in Brunssum. Of je nu een doorgewinterde danser bent of gewoon wilt relaxen en genieten van de muziek: er is voor iedereen iets te beleven.

Bereid je voor om je schoenen uit te schoppen, je voeten in het zand te begraven en te genieten van een onvergetelijke dag vol zomerse vibes en tropische sferen.

Line-up

De line-up bestaat uit niemand minder dan Latin Queen Belle Perez die haar opzwepende hits laat klinken en je gegarandeerd in beweging zal krijgen. Maar dat is nog niet alles! Ook de bekende Caribische formatie K-Liber 4 Life laat je helemaal losgaan met hun onweerstaanbare beats.

Kom maar met me viben
Laat me je ophypen
Draai die heupen los
Laat die beat maar pompen
(Jump, jump, jump)

Alsof dat nog niet genoeg is, zal ook de legendarische Trafassi voor je klaarstaan. Met hun vrolijke Surinaamse klanken tillen ze je naar hogere sferen. En laten we de geweldige DJ's niet vergeten! DJ Onno, Jeroen en Ignace draaien de leukste zomer hits, waar je simpelweg niet stil bij kunt blijven staan. Geniet van exotische beats en laat je beste moves zien.

Ultieme summer vibes

Het zand tussen je tenen voelen terwijl je danst en genieten van de verfrissende cocktails die worden geserveerd, is precies wat je nodig hebt om die ultieme summer vibes te ervaren. Dus zet zaterdag 10 juni dikgedrukt in je agenda! Verzamel je vrienden, trek je favoriete zomeroutfit aan en maak je klaar voor een dag vol dansjes en drankjes.

We zien je daar, met een stralende glimlach en vol zomerse energie. Tot snel op de Brunssumse Beach Party!

Via deze link surf je direct naar de ticketshop.


Volg Facebook & Instagram voor de laatste updates.

Beachparty Brunssum