The Rolling Beatles: Tribute to The Rolling Stones en The Beatles

Zet dit in mijn agenda

The Rolling Beatles is een spetterende band waarvan het repertoire bestaat uit nummers van The Beatles en The Rolling Stones. Een unieke combinatie.

Datum
zaterdag 28 augustus, 2021 van 19:00 tot 21:00
Locatie
Openluchttheater

Het repertoire bestaat uit een dwarsdoorsnede van deze twee legendarische groepen. Paul Logister neemt het Beatles gedeelte qua leadzang voor zijn rekening en Ralph Winkler als onvervalste Stones-fan de leadzang van The Rolling Stones.

Tijdens al hun optredens bruist het van enthousiasme en energie. Zonder dat de puurheid en oorsprong van de legendarische nummers verloren gaat, vertolken the Rolling Beatles deze nummers toch op hun geheel eigen wijze.

Een swingende show, gebracht door een stel rasmuzikanten uit het zuiden des lands. Paul, Hans, Pieter en Ralph hebben hun sporen al ruimschoots verdiend in de Nederlandse popscene (Rick Nolov, Hans Dulfer, Stereotypes, Zalm Rose, Volumia!, The Crox, Rowen Heze en meer).

Overal waar de band tot nu toe gespeeld heeft, spelen ze de zaal plat en laten een energieke, onuitwisbare muziekliefde achter bij het publiek. Onvervalste rock en mooie ballads die de meeste muziekliefhebbers kennen en die vaak worden meegezongen.

De bezetting deze avond wordt aangevuld met Ivo Rosbeek (toetsen/zang). Deze veelzijdige muzikant/zanger heeft tevens er voor gezorgd dat het Openluchttheater Brunssum inmiddels voorzien is van een prachtige overkapping… door hem getekend/geconstrueerd. Tijd dan ook voor een feestje in dit prachtige theater.

Entree: €15 excl. fee/servicekosten

Meer info: www.ap-artevents.nl en www.muziektrein.eu

Tickets zijn verkrijgbaar via: shop.tickli.nl/event/therollingbeatles