Reflectortocht

Zet dit in mijn agenda

Op een leuke manier een frisse neus halen? Loop dan in het donker de Reflectortocht! Deze 3 kilometer lange wandeling door het BloteVoetenParkbos is voor iedere leeftijd goed te doen. Dus trek je wandelschoenen aan en neem een zaklamp of mobieltje mee. De reflectoren in diverse gedaanten wijzen je de weg door het donkere bos. Luister naar de geluiden van het bos, snuif de frisse winterlucht op en wie weet spot jij wel een bewoner van het BloteVoetenParkbos!

Van
vrijdag 17 december, 2021 om 17:00
Tot
zaterdag 08 januari, 2022 om 23:30
Locatie
Blotevoetenpark

org_ag_1_210921122114(2)Bij de BloteVoetenHut kunnen kindjes zich gratis laten schminken met neon kleuren en glow in the dark schmink. Zo zijn ze goed te zien in het bos!

WAT KUN JE NOG MEER VERWACHTEN? Het natuurterras en overdekt terras is omgetoverd tot een sfeervol winterterras. Met vuurkorven vol knetterend hout en gezellige kaarsjes en lichtjes. Zo worden de donkere winterdagen heel gezellig! Er zijn allerlei lekkernijen verkrijgbaar in de BloteVoetenHut en op de sfeervolle terrassen. En je mag je schoenen gewoon aanhouden!

Vergeet je zaklamp niet! Of je mobieltje :)

Geschikt voor alle leeftijden!

Reserveer nu
Reserveer op onze site jouw tijdslot voor de Reflectortocht.

Entree
Prijs: volwassenen € 8,50 p.p. Kinderen € 4,50 p.p. Reserveer vooraf je vertrektijd Jaarkaarthouders: gratis t/m 30 december 2021.