Paddenstoelenpad

Zet dit in mijn agenda

Kijk een paddenstoel! Ga op zoek naar vrolijke paddenstoelen (met schoenen aan) tijdens de avontuurlijke route voor de allerkleinsten door het BloteVoetenParkbos! November is namelijk dé Paddenstoelenmaand en ook in het BloteVoetenParkbos vind je dan veel paddenstoelen. Spelenderwijs zoek je naar paddenstoelen en leer je er meteen van alles over!

Van
woensdag 02 november, 2022 om 12:00
Tot
zondag 11 december, 2022 om 17:00
Locatie
BloteVoetenPark Brunssum

Speuren naar paddenstoelen
Je volgt de route langs paddenstoelen in alle soorten en maten (van houten tot echte) en andere dingen die met paddenstoelen en herfst te maken hebben. Kinderen ontvangen een kaboutermutsje, zodat ze als een echte kabouter het pad kunnen lopen. Maak de kabouterdeurtjes open en doe leuke opdrachten, die zelfs voor de allerkleinsten goed te doen zijn. Voor de oudere kinderen is er een folder met leuke weetjes over paddenstoelen.

Praktische informatie
Het Paddenstoelenpad is ongeveer 1,5 kilometer lang. Je kunt het Paddenstoelenpad met één kind of een groepje lopen. Het is dus ook geschikt voor een kinderfeestje of schooluitje. Na het lopen van het Paddenstoelenpad kun je genieten van een heerlijke versgebakken bubble wafel to-go! Waar je, als je 'm gelijk met het ticket voor het Paddenstoelenpad meebestelt, € 1,- korting per wafel krijgt.
 

https://blotevoetenpark.nl/nl/activiteitenagenda/67/paddenstoelenpad

Woensdag 2 november t/m zondag 11 december (let op: dinsdags gesloten)
Maandags & woensdags 12:00 – 18:00 uur
Donderdag t/m zaterdag 11:00 -18:00 uur, zondags 10:00 - 17:00 uur

Leeftijd:

Kinderen 1/tm 8 jaar

Entree
Vanaf 1 jaar: Paddenstoelenpad i.c.m. bubble wafel to-go: € 8,50 p.p. Losse entree vanaf 1 jaar: € 4,00 p.p. Losse bubble wafel met slagroom € 5,50

Paddenstoelenpad