Ont-Moeten en dansen in het Gemeenschapshuis

Zet dit in mijn agenda

Op zondag 30-10-2022 beginnen we met een feest voor vrije geesten in alle leeftijden. Ben je anders dan een ander, ben je hoogsensitief of hoogbegaafd, geïnteresseerd of wil je gewoon eens jezelf zijn onder gelijken? Ben je het uitgaan zat waar niemand je begrijpt? Dat kan vanaf nu in gemeenschapshuis Concordia te Brunssum.

Datum
zondag 30 oktober, 2022 van 14:00 tot 17:00
Locatie
Gemeenschapshuis Concordia Brunssum

Deze middag van Centrum Dharma Brunssum is speciaal de eerste keer op een middag en niet op een avond, zodat je op de maandag morgen ook weer fris opstaat. Wij zijn nergens tegen….. maar drugs speelt absoluut geen rol op onze feesten, maar een glaasje bier of wijn voor de gezelligheid vinden wij wel heel goed passen.

Wij dansen op blote voeten en vinden dat juist heel normaal. Schoenen kun je afgeven bij binnenkomst. Mocht je op een of andere reden je schoenen of sokken aan willen houden, dan kan dat uiteraard. Verder doen wij niet aan regels behalve dat je de vrijheid van een ander respecteert. Eigenlijk gaat dat altijd goed. 
Wil je ook leuke mensen ontmoeten waarbij jij ook jezelf kunt zijn? Kom dan naar een van onze meetingen, feesten en evenementen. Iedereen is welkom, of je nu al jaren bij ons danst, mediteert of voor de eerste keer komt

MUZIEK 
Wij spelen en draaien de eerste keer een eigentijdse mix van onbekende maar heerlijk dansbare tracks. Van diepe Trance Dance via spirituele muziek, maar ook vrolijke wereldmuziek gaan we naar uplifting House en dit alles met een af en toe een vleugje disco. Wil je een plaat aanvragen dan kan dat bij Asherah van den Berg.
Als deze middag goed aanslaat gaan we uiteraard door met meer van deze metingen. 
De bedoeling is het om te ONT- MOETEN. Niets, maar dan ook niets moet zoals bij anderen feesten of meetingen. Wil je met iemand in gesprek gaan, ga gerust je gang, wil je in een hoek op kussens op de grond zitten en genieten van de muziek, dat kan ook. Wil je bewegen en energetisch dansen of compleet uit je dak gaan, ook dat kan en mag! 

Heb je vragen? Mail dan naar dharmacentrum@gmail.com 
Harte groet en namasté
Asherah van den Berg
Centrum Dharma Brunssum 

Aanmelden kan via het contactformulier op 
www.centrumdharma.nl of telefonisch op 0620558935.
Staat de voicemail aan, spreek dan duidelijk jouw naam en gegevens in dan is jouw plaats gereserveerd. Via Facebook en LinkedIn geldt hetzelfde. 

Datum(s) en tijden evenement

Zondag 30-10-2022
Tijd van 14.00 - 17.00 uur

Entree 17,50