Ons Brunssum Borrelt - #BRUBO

Zet dit in mijn agenda

Nog even en dan zijn de summer holidays over, dus: back to work! En hoe doe je dit beter dan met een knallende netwerkborrel, in ons geliefde Brunssum?! Ben jij klaar voor een avondje verbinden op één van de meest unieke plekken van Zuid-Limburg? Let’s go!
Ons Brunssum Borrelt is een initiatief bedacht door een groep enthousiaste Brunssumse meiden. Zij vinden het belangrijk dat er in Brunssum meer spontaniteit, levendigheid en saamhorigheid gecreëerd wordt. En geef ze eens ongelijk, want Brunssum maken we samen. En daarnaast, een gezellige samenkomst met een hapje, drankje en good old DJ DUO Sunshine, wie zegt daar als rasechte Brunssumer nu nee tegen?!

Datum
vrijdag 02 september, 2022 van 17:00 tot 23:00
Locatie
Openluchttheater Brunssum

Waarom wil jij bij #BRUBO aanwezig zijn? 


Er is aan alles gedacht! Stel je voor: muziek uit de boxen van DJ DUO Sunshine, cocktails van de Rijdende Barman, een lekker hapje op z’n Grieks of Aziatisch. Wellicht zelfs een speciaal biertje? Allemaal aangeleverd door mede Brunssummers, want dat Brunssummers goed zijn met eten en drinken dat wisten we al langer. 
De unieke locatie van Het Openluchttheater maakt het helemaal af. De bosrijke omgeving, aangekleed met festivallampjes, lampionnen en gezellige hoekjes. Maak blijvende herinneringen door bijvoorbeeld plaats te nemen in de photobooth of bij de levensgrote lichtletters #BRUBO en je avond is compleet. Zie jij het al voor je? Wij wel!
Als je aankomt is er voor de eerste 100 mensen een échte #BRUBO ‘collectors item’ + een heerlijk welkomstdrankje! Yes Yes Yes!


Gratis toegang 
Brunssum Borrelt is gratis toegankelijk voor iedereen boven de 18 jaar. Houd er rekening mee dat er een beperkt aantal plaatsen beschikbaar is. We adviseren je daarom vroeg te komen. De deuren gaan open vanaf 17:00. 
Algemene info
Evenement: Brunssum Borrelt
Datum: Vrijdag 2 september 2022
Locatie: Openluchttheater Brunssum
Tijd: 17:00 uur tot 23:00 uur
Minimumleeftijd: 18+
Consumptieprijs: €2,50 per munt
Betaalwijze: Pin ONLY

#BRUBO communicatie map