NatuurSaunaAvonden met diepgang

Zet dit in mijn agenda

In april kun je bij het BloteVoetenPark genieten van een outdoor-wellnesservaring met diepgang tijdens de NatuurSaunaAvonden. Geniet van een avond relaxen in een barrelsauna, hot-tub & zweethut, maar luister ook naar muziek, natuurklanken en verhalen en – als je dat wilt – kun je deelnemen aan de geboden workshops.

Van
vrijdag 14 april, 2023 om 18:30
Tot
zondag 16 april, 2023 om 23:00
Locatie
BloteVoetenPark

In april 2023 kun je bij BloteVoetenPark Brunssum weer genieten van een outdoor-wellnesservaring met diepgang tijdens de NatuurSaunaAvonden. De avonden van Vrijdag 14, zaterdag 15 en zondag 16 april staan weer in het teken van ontspannen, verbinden, loslaten & … genieten. 
Geniet van een avond relaxen in een barrelsauna, hot-tub & zweethut, maar luister ook naar muziek, natuurklanken en verhalen en – als je dat wilt – kun je deelnemen aan de geboden workshops. 
Alles ervaar je in de frisse buitenlucht onder de sterrenhemel. In geval van regen: er zijn droge plekken om je om te kleden en je kleding en handdoeken weg te hangen. Een NatuurSaunaAvond is een échte outdoor-ervaring die ook met een beetje regen doorgaat. 

Praktische informatie: Vergeet niet je badjas, slippers en handdoeken mee te nemen. Badkleding is toegestaan. Doe wat je zelf het prettigst vindt. 

Entree: € 69,50

Barrelsauna