Keltische Avondwandeling in het teken van de Herfst-Equinox

Zet dit in mijn agenda

Keltische Herfst-Equinox wandeling
Wanneer: Vrijdag 23 september
Tijdstip: 19.30uur tot 22.00 uur
Prijs: € 19,50
Jaarpas: € 17,50

Datum
vrijdag 23 september, 2022 van 19:30 tot 22:00
Locatie
BloteVoetenPark Brunssum

Welke vruchten ga jij oogsten tijdens de Herfst-Equinox? En wat zegt de Keltische Boomhoroscoop over jouw eigenschappen en kwaliteiten?

Ontdek het tijdens deze avondwandeling! Wil Bekker gidst je langs Keltische gebruiken en betekenis van de Herfst-Equinox. Tijdens de Herfst-Equinox staat de zon tegenover de aarde, en zijn de dag en de nacht exact even lang. De Kelten noemden dit 'Mabon' en hetsymboliseerde de dankbaarheid voor de oogst van afgelopen zomer. Er wordt afscheid genomen van de zomer en de herfst wordt tegemoet getreden. Rond de vuurcirkel gaan we dieper in op het thema 'Dankbaarheid'.

De wandeling gaat ook langs de mooi aangelegde Keltische Boomhoroscoop in het BloteVoetenPark. 
Laat de bomen je inspireren en ontdek welke boom bij jou past. Dit vertelt veel over jouw eigenschappen en kwaliteiten. De Herfst-Equinox staat in teken van de 'Olijfboom' uit de Ketische Boomhoroscoop. De Olijfboom symboliseert, vriendelijkheid, wijsheid en vruchtbaarheid, hier gaan we dieper op in. ook de diepere betekenis van de bomen in het heden en hun geneeskracht uit het verleden komt aanbod.

Reserveer nu
Meld je zo snel mogelijk aan voor deze unieke belevenis via info@blotevoetenpark.nl Geef duidelijk aan voor hoeveel personen je wilt reserveren. Je ontvangt een mail met een betaallink van ons om je deelname definitief te bevestigen. Let op: Leeftijd vanaf 12 jaar.