Hoe herken je als ondernemer drugscriminaliteit?

Zet dit in mijn agenda

Hoe leer je als ondernemer verdachte signalen van criminaliteit herkennen? Wat kun je doen met vermoedens van illegale praktijken? Op dinsdag 18 oktober vindt in Heerlen een bijeenkomst plaats waar je als ondernemer antwoorden krijgt op deze en andere vragen.

Datum
dinsdag 18 oktober, 2022 van 19:00 tot 22:00

Criminaliteit zit in vaak een klein hoekje. In verhuurde loodsen met onduidelijke activiteiten, in winkels die schijnbaar nooit klanten hebben, in bedrijven die ineens op de markt verschijnen met onduidelijke financieringen. Onderwereld en bovenwereld raken meer en meer met elkaar verweven. Soms heb je wel een gevoel dat er iets niet klopt maar wat dan? En wat kun je ermee?

Op de 'Kiek Oet Parkstad' bijeenkomst op dinsdag 18 oktober laten politie en gemeente zien wat ondermijning is, hoe je het kunt herkennen en hoe je signalen kunt melden. Hoe ziet een drugslab of een hennepplantage er nu eigenlijk uit? Hoe ruikt het? En wat hebben ze nodig om zoiets op te zetten? En we laten zien wat je zelf kunt doen als je zaken ziet waarvan je vermoedt dat er iets niet klopt.

Aanmelden 

De bijeenkomst vindt plaats in C'Mill Restaurant aan de Jan Campertstraat 5 in Heerlen. Inloop van 19 uur, afsluiting rond 22 uur.

Aanmelden vooraf is gewenst. Dat kan via Eventbride 'Kiek Oet Parkstad'.

De bijeenkomst 'Kiek Oet Parkstad' is onderdeel van de jaarlijkse Week van de Veiligheid.

Drugscriminaliteit