Dorona Alberti

Zet dit in mijn agenda

De frontvrouw en zangeres van de populaire formatie Gare du Nord presenteert deze avond de mooiste pareltjes van haar tour 'Pearls'.

Datum
zaterdag 09 september, 2023 van 20:00 tot 23:00
Locatie
Openluchttheater Brunssum

Dorona Alberti staat al bijna 2 decennia onafgebroken op de podia in binnen- en buitenland. Met Gare du Nord ronde ze net de 20 city Encore tour af, bijna volledig uitverkocht! Net als haar ‘Music of James Bond’ i.s.m. het Metropole Orkest. En afgelopen zomer was ze, the special guest, bij de door 180.000 bezoekers bezochte Vrijthof concerten van André Rieu, in Maastricht. (Deze show is later nog gezien door miljoenen bioscopenbezoekers wereldwijd) ‘Dorona; the woman in red’ Ze stal de show!


Hokjes passen niet bij haar, want Dorona’s muzikale avonturen en interesses zijn divers en eclectisch. Haar stem is soepel, heeft een groot bereik en oneindige mogelijkheden. Ze speelt met klanken en teksten, is puur, rauw, sensueel en houdt van scherpe randjes. En wanneer Dorona voor je zingt, zingt ze voor JOU.


In Pearls krijg je een avond vol muzikale pareltjes. Songs van artiesten als Prince, Kate Bush, Ella Fitzgerald, Gare du Nord, Shirley Bassey, Peter Maffay, afgewisseld met Adele, Sinéad O’ Connor, Alabama Shakes en Bowie. Reken geenszins op een avond vol covers, want Dorona houdt het spannend en maakt interpretaties zoals je ze nog niet eerder hebt gehoord. Wel hetzelfde verhaal, maar doorvlochten met haar herinneringen, verhalen en inzichten, rauw, puur, direct en zonder trucjes…

Entree: 15 euro

Koop je tickets hier!

dorona alberti knipoog gif foto Aldwin van Krimpen

Foto: Aldwin van Krimpen