BloteVoetenVoelPad

Zet dit in mijn agenda

De BloteVoetenHut gaat vanaf 22 februari weer open en trapt af met een speciale BloteVoetenVoelPad voor peuters en kleuters!

Van
woensdag 22 februari, 2023 om 10:00
Tot
zondag 26 februari, 2023 om 12:00
Locatie
BloteVoetenPark

Het Blotenvoetenpark gaat weer open!

Om dat te vieren organiseren kunnen de kleinste wandelaars tot 6 jaar elke dag tussen 10.00 en12.00 uur het BloteVoetenVoelPad ervaren in onze BloteVoetenHut. De BloteVoetenHut gaat vanaf 22 februari weer open en trapt af met een speciale BloteVoetenVoelPad voor peuters en kleuters! Het korte sensomotorische pad waar je peuter of kleuter op blote voeten verschillende ondergronden kan ontdekken en alle vrijheid krijgt om te spelen en zich te ontwikkelen. Een voorproefje voor het bewandelen van het blotevoetenpad in het park!

Deze activiteit is gratis voor de kindjes.

Tip: Geniet als (groot)ouder van een (h)eerlijke kop koffie, terwijl je (klein)kind het binnen BloteVoetenVoelPad loopt! Om het BloteVoetenVoelPad goed bewandelbaar te houden, kunnen wij maar een beperkt aantal kinderen binnen laten. Meld je daarom bij voorkeur aan via info@blotevoetenpark.nl. Geef duidelijk aan voor hoeveel kinderen je wilt reserveren, de datum en het tijdstip.

Tot ziens! Wij kijken er naar uit jullie weer te zien.

blotevoetenvoelpad2